Povezane vesti

"Ražnatovići prave i rađaju sinove!" Veljko prekinuo Cecin intervju pozivom iz Španije zbog Anastasije, pevačica odmah…

"Ražnatovići prave i rađaju sinove!" Veljko prekinuo Cecin intervju pozivom iz Španije zbog Anastasije, pevačica odmah…

Blic pre 18 minuta
Ceca planira da u nedelju otputuje u Španiju kako bi videla Anastasiju i unuka, dok se trenutno viđaju samo putem video poziva. Odluka o privatnosti trudnoće bila je želja Anastasije i supruga, a porodica i prijatelji su to poštovali do zvanične objave… »
"Ražnatovići prave i rađaju sinove" Veljko ne krije ponos zbod sestre Anastasije, Ceca ga sa osmehom opomenula

"Ražnatovići prave i rađaju sinove" Veljko ne krije ponos zbod sestre Anastasije, Ceca ga sa osmehom opomenula

Kurir pre 4 sati
Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj postali su nedavno roditelji dečaka Ilijana, a njihovi najmiliji ne kriju sreći u ponos. Svetlana Ceca Ražnatović nakon nastupa u Crnoj Gori ići će kod svoje ćerke kada će i orvi put videti svog unuka, a tokom… »
"Htela je prirodnim putem, ali nije moglo" Ceca progovorila o detaljima Anastasijinog porođaja u Španiji, pa otkrila: "Nosila…

"Htela je prirodnim putem, ali nije moglo" Ceca progovorila o detaljima Anastasijinog porođaja u Španiji, pa otkrila: "Nosila…

Blic pre 8 sati
Ceca je podržala odluku ćerke Anastasije i njenog partnera da trudnoću čuvaju kao privatnu stvar. Porodica Ražnatović je presrećna zbog rođenja deteta, a Veljko je ponosan što je postao ujak. Najveća balkanska zvezda Ceca Ražnatović održala je… »
"Želela je prirodno, ali nije moglo" Ceca otkrila detalje porođaja i trudnoće Anastasije, pa javno priznala: "Izlazila je na…

"Želela je prirodno, ali nije moglo" Ceca otkrila detalje porođaja i trudnoće Anastasije, pa javno priznala: "Izlazila je na…

Kurir pre 8 sati
Anastasija Ražnatović nedavno se porodila i na svet donela sina Ilijana. Njena majka Svetlana Ražnatović nije krila sreću zbog četvrtog unuka kojeg jedva čeka da vidi. - Presrećna sam, još nisam videla bebu, morala sam da odradim zakazani koncert, odmah… »
"Htela je prirodan, nije moglo": Ceca o detaljima Anastasijinog porođaja u Španiji, otkrila i sve o trudnoći

"Htela je prirodan, nije moglo": Ceca o detaljima Anastasijinog porođaja u Španiji, otkrila i sve o trudnoći

Mondo pre 9 sati
Nakon što je postala baka po četvrti put, Ceca Ražnatović održala je spektakularni nastup u Crnoj Gori u najvećoj diskoteci koja je bila dupke puna. Uz najveće hitove balkanske zvezde slavilo se do zore, a svojim pesmama Ceca izazvala je lavinu emocija… »
"Nosila je štikle": Ceca progovorila o detaljima Anastasijinog porođaja u Španiji

"Nosila je štikle": Ceca progovorila o detaljima Anastasijinog porođaja u Španiji

Nova pre 10 sati
Ceca Ražnatović održala je nastup u Crnoj Gori, a ovom prilikom dotakla se i ćerke Anastasije Ražnatović koja se nedavno porodila i na svet donela sina Ilijana. - Presrećna sam, još nisam videla bebu, morala sam da odradim zakazani koncert, odmah u… »

Vesti dana »