Povezane vesti
Sale Veruda frontmen grupe „KUD Idijoti“ pretučen u Puli
RTS pre 4 sati
Frontmen benda „KUD Idijoti“, Sale Veruda, i njegova supruga Martina fizički su napadnuti u centru Pule, preneli su hrvatski mediji. Napad se dogodio nakon što su pokušali da obuzdaju grupu mlađih muškaraca koji su vandalizovali grad. Frontmen… »
Pretučen Sale Veruda, osnivač benda Kud Idijota
Balkan Rock pre 5 sati
Incident koji je potresao muzičku scenu dogodio se nedavno kada je Sale Veruda, osnivač kultnog punk benda Kud Idijoti, fizički napadnut od strane grupe engleskih turista u Puli. Prema izveštajima, Veruda je pokušao da upozori turiste da ne razbijaju… »
U Puli pretučen osnivač benda Kud Idijoti
N1 Info pre 7 sati
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, gitarista i jedan od osnivača legendarnog pulskog punk benda KUD Idijoti, napadnut je u četvrtak uveče u samom centru Pule, prenose hrvatski mediji. Kako navodi portal Istra24, incident se dogodio u Ulici… »
Pretučen čuveni hrvatski muzičar u centru Pule: "Napali su ženu i mene, pun sam modrica"
Nova pre 10 sati
Gitarista, tekstopisac i jedan od osnivača benda 'KUD Idijoti', Sale Veruda, i njegova supruga Martina, napadnuti su u centru Pule. Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, i njegova supruga Martina, postali su žrtve stravičnog fizičkog napada u… »
Pretučen čuveni hrvatski muzičar u centru Pule: "Mlatili su ženu i mene njih šestorica, pun sam modrica"
Mondo pre 11 sati
Frontmen legendarnog pulskog pank benda "KUD Idijoti", Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, i njegova supruga Martina, postali su žrtve stravičnog fizičkog napada u strogom centru Pule. Incident, koji je zapanjio javnost, dogodio se u Ulici… »
Pretučen Sale Veruda, osnivač benda Kud Idijoti
Radio 021 pre 12 sati
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, gitarista i jedan od osnivača legendarnog pulskog punk benda KUD Idijoti, napadnut je u četvrtak uveče u samom centru Pule, prenose hrvatski mediji. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Kako navodi… »
Ko je Sale Veruda, panker koji nam već 40 godina dokazuje da je glupost neuništiva
Danas pre 11 sati
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda je gitarista, tekstopisac i jedan od osnivača legendarnog pulskog pank benda KUD Idijoti. Brzinom pank bubnjara odjeknula je vest širom regiona o neprijatnom događaju koji se odigrao u samom centru Pule. Veruda… »
Pretučen čuveni muzičar, napali ga dok je bio sa suprugom: "Pun sam modrica, otečen mi je zglob", opomenuo ih da se smire…
Kurir pre 11 sati
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, legendarni vođa KUD Idijota, i njegova supruga Martina napadnuti su u noći između četvrtka i petka u Ulici Sergijevaca u Puli nakon što su grupu mladića upozorili da prestanu da razbacuju smeće i ambalažu… »
Pretučen Sale Veruda, osnivač benda Kud Idijoti
Danas pre 13 sati
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, gitarista i jedan od osnivača legendarnog pulskog punk benda KUD Idijoti, napadnut je u četvrtak uveče u samom centru Pule, prenose hrvatski mediji. Kako navodi portal Istra24, incident se dogodio u Ulici… »
Pretučen legendarni muzičar Skandal u Hrvatskoj: "Mlatili su ženu i mene, pun sam modrica"
Blic pre 12 sati
Frontmen benda 'KUD Idijoti', Sale Veruda, i njegova supruga Martina, napadnuti su u centru Pule. Napad se desio nakon što su pokušali da obuzdaju grupu mlađih muškaraca koji su vandalizovali grad. Frontmen legendarnog pulskog pank benda "KUD Idijoti"… »
Vesti dana »
Predsednik Mađarske potpisao ustavni amandman koji mu okončava mandat
Serbian News Media pre 22 minutajoš 24 povezane
Rekordan nagradni fond na Mundijalu: Koliko novca dobija pobednik Svetskog prvenstva
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 51 povezana
Eskalacija sukoba: Pogibija američkih vojnika u Jordanu, iranski udari i napadi na Gazu
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 43 povezane
Glamočić o afričkoj kugi svinja: Podaci nisu dobri, najveća žarišta Sremski i Mačvanski okrug
Serbian News Media pre 6 satijoš 37 povezanih