Povezane vesti
Pretučen Sale Veruda, osnivač benda Kud Idijota
Balkan Rock pre 22 dana
Incident koji je potresao muzičku scenu dogodio se nedavno kada je Sale Veruda, osnivač kultnog punk benda Kud Idijoti, fizički napadnut od strane grupe engleskih turista u Puli. Prema izveštajima, Veruda je pokušao da upozori turiste da ne razbijaju… »
Sale Veruda frontmen grupe „KUD Idijoti“ pretučen u Puli
RTS pre 22 dana
Frontmen benda „KUD Idijoti“, Sale Veruda, i njegova supruga Martina fizički su napadnuti u centru Pule, preneli su hrvatski mediji. Napad se dogodio nakon što su pokušali da obuzdaju grupu mlađih muškaraca koji su vandalizovali grad. Frontmen… »
U Puli pretučen osnivač benda Kud Idijoti
N1 Info pre 22 dana
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, gitarista i jedan od osnivača legendarnog pulskog punk benda KUD Idijoti, napadnut je u četvrtak uveče u samom centru Pule, prenose hrvatski mediji. Kako navodi portal Istra24, incident se dogodio u Ulici… »
Pretučen čuveni hrvatski muzičar u centru Pule: "Napali su ženu i mene, pun sam modrica"
Nova pre 22 dana
Gitarista, tekstopisac i jedan od osnivača benda 'KUD Idijoti', Sale Veruda, i njegova supruga Martina, napadnuti su u centru Pule. Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, i njegova supruga Martina, postali su žrtve stravičnog fizičkog napada u… »
Pretučen čuveni hrvatski muzičar u centru Pule: "Mlatili su ženu i mene njih šestorica, pun sam modrica"
Mondo pre 22 dana
Frontmen legendarnog pulskog pank benda "KUD Idijoti", Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, i njegova supruga Martina, postali su žrtve stravičnog fizičkog napada u strogom centru Pule. Incident, koji je zapanjio javnost, dogodio se u Ulici… »
Pretučen Sale Veruda, osnivač benda Kud Idijoti
Radio 021 pre 22 dana
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, gitarista i jedan od osnivača legendarnog pulskog punk benda KUD Idijoti, napadnut je u četvrtak uveče u samom centru Pule, prenose hrvatski mediji. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Kako navodi… »
Pretučen čuveni muzičar, napali ga dok je bio sa suprugom: "Pun sam modrica, otečen mi je zglob", opomenuo ih da se smire…
Kurir pre 22 dana
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, legendarni vođa KUD Idijota, i njegova supruga Martina napadnuti su u noći između četvrtka i petka u Ulici Sergijevaca u Puli nakon što su grupu mladića upozorili da prestanu da razbacuju smeće i ambalažu… »
Ko je Sale Veruda, panker koji nam već 40 godina dokazuje da je glupost neuništiva
Danas pre 22 dana
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda je gitarista, tekstopisac i jedan od osnivača legendarnog pulskog pank benda KUD Idijoti. Brzinom pank bubnjara odjeknula je vest širom regiona o neprijatnom događaju koji se odigrao u samom centru Pule. Veruda… »
Pretučen Sale Veruda, osnivač benda Kud Idijoti
Danas pre 22 dana
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, gitarista i jedan od osnivača legendarnog pulskog punk benda KUD Idijoti, napadnut je u četvrtak uveče u samom centru Pule, prenose hrvatski mediji. Kako navodi portal Istra24, incident se dogodio u Ulici… »
Pretučen legendarni muzičar Skandal u Hrvatskoj: "Mlatili su ženu i mene, pun sam modrica"
Blic pre 22 dana
Frontmen benda 'KUD Idijoti', Sale Veruda, i njegova supruga Martina, napadnuti su u centru Pule. Napad se desio nakon što su pokušali da obuzdaju grupu mlađih muškaraca koji su vandalizovali grad. Frontmen legendarnog pulskog pank benda "KUD Idijoti"… »
Vesti dana »
RHMZ objavio upozorenja na visoke temperature i eksteremne uslove
Sputnik pre 2 minutajoš 11 povezanih
Na današnji dan: U Francuskoj ukinuta monarhija, Japan ponudio saveznicima predaju
Radio 021 pre 33 minutajoš 3 povezane
AMSS: Na graničnom prelazu Preševo putnička vozila čekaju sat vremena na izlaz
RTV pre 1 satjoš 4 povezane
Zapošljavanje ljudi sa invaliditetom u Srbiji: 'Prvo što ljudi vide je štap'
BBC News pre 8 minutajoš 2 povezane