Povezane vesti

Sale Veruda frontmen grupe „KUD Idijoti“ pretučen u Puli

Sale Veruda frontmen grupe „KUD Idijoti“ pretučen u Puli

RTS pre 4 sati
Frontmen benda „KUD Idijoti“, Sale Veruda, i njegova supruga Martina fizički su napadnuti u centru Pule, preneli su hrvatski mediji. Napad se dogodio nakon što su pokušali da obuzdaju grupu mlađih muškaraca koji su vandalizovali grad. Frontmen… »
Pretučen Sale Veruda, osnivač benda Kud Idijota

Pretučen Sale Veruda, osnivač benda Kud Idijota

Balkan Rock pre 5 sati
Incident koji je potresao muzičku scenu dogodio se nedavno kada je Sale Veruda, osnivač kultnog punk benda Kud Idijoti, fizički napadnut od strane grupe engleskih turista u Puli. Prema izveštajima, Veruda je pokušao da upozori turiste da ne razbijaju… »
U Puli pretučen osnivač benda Kud Idijoti

U Puli pretučen osnivač benda Kud Idijoti

N1 Info pre 7 sati
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, gitarista i jedan od osnivača legendarnog pulskog punk benda KUD Idijoti, napadnut je u četvrtak uveče u samom centru Pule, prenose hrvatski mediji. Kako navodi portal Istra24, incident se dogodio u Ulici… »
Pretučen čuveni hrvatski muzičar u centru Pule: "Napali su ženu i mene, pun sam modrica"

Pretučen čuveni hrvatski muzičar u centru Pule: "Napali su ženu i mene, pun sam modrica"

Nova pre 10 sati
Gitarista, tekstopisac i jedan od osnivača benda 'KUD Idijoti', Sale Veruda, i njegova supruga Martina, napadnuti su u centru Pule. Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, i njegova supruga Martina, postali su žrtve stravičnog fizičkog napada u… »
Pretučen čuveni hrvatski muzičar u centru Pule: "Mlatili su ženu i mene njih šestorica, pun sam modrica"

Pretučen čuveni hrvatski muzičar u centru Pule: "Mlatili su ženu i mene njih šestorica, pun sam modrica"

Mondo pre 11 sati
Frontmen legendarnog pulskog pank benda "KUD Idijoti", Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, i njegova supruga Martina, postali su žrtve stravičnog fizičkog napada u strogom centru Pule. Incident, koji je zapanjio javnost, dogodio se u Ulici… »
Pretučen Sale Veruda, osnivač benda Kud Idijoti

Radio 021 pre 12 sati
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, gitarista i jedan od osnivača legendarnog pulskog punk benda KUD Idijoti, napadnut je u četvrtak uveče u samom centru Pule, prenose hrvatski mediji. Dodaj 021.rs kao glavni izvor na Google-u. Kako navodi… »
Ko je Sale Veruda, panker koji nam već 40 godina dokazuje da je glupost neuništiva

Ko je Sale Veruda, panker koji nam već 40 godina dokazuje da je glupost neuništiva

Danas pre 11 sati
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda je gitarista, tekstopisac i jedan od osnivača legendarnog pulskog pank benda KUD Idijoti. Brzinom pank bubnjara odjeknula je vest širom regiona o neprijatnom događaju koji se odigrao u samom centru Pule. Veruda… »
Pretučen čuveni muzičar, napali ga dok je bio sa suprugom: "Pun sam modrica, otečen mi je zglob", opomenuo ih da se smire…

Pretučen čuveni muzičar, napali ga dok je bio sa suprugom: "Pun sam modrica, otečen mi je zglob", opomenuo ih da se smire…

Kurir pre 11 sati
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, legendarni vođa KUD Idijota, i njegova supruga Martina napadnuti su u noći između četvrtka i petka u Ulici Sergijevaca u Puli nakon što su grupu mladića upozorili da prestanu da razbacuju smeće i ambalažu… »

Danas pre 13 sati
Saša Milovanović, poznatiji kao Sale Veruda, gitarista i jedan od osnivača legendarnog pulskog punk benda KUD Idijoti, napadnut je u četvrtak uveče u samom centru Pule, prenose hrvatski mediji. Kako navodi portal Istra24, incident se dogodio u Ulici… »
Pretučen legendarni muzičar Skandal u Hrvatskoj: "Mlatili su ženu i mene, pun sam modrica"

Pretučen legendarni muzičar Skandal u Hrvatskoj: "Mlatili su ženu i mene, pun sam modrica"

Blic pre 12 sati
Frontmen benda 'KUD Idijoti', Sale Veruda, i njegova supruga Martina, napadnuti su u centru Pule. Napad se desio nakon što su pokušali da obuzdaju grupu mlađih muškaraca koji su vandalizovali grad. Frontmen legendarnog pulskog pank benda "KUD Idijoti"… »

Vesti dana »