Povezane vesti

PRIČALI SU DA SAM DOŠLA SA DNA! Romana Panić otvorila dušu o paklenom detinjstvu, švercu na pijaci i dijagnozi koja joj je…

PRIČALI SU DA SAM DOŠLA SA DNA! Romana Panić otvorila dušu o paklenom detinjstvu, švercu na pijaci i dijagnozi koja joj je…

Svet & Skandal pre 1 sat
Pevačica Romana Panić rešila je da potpuno otvori dušu i priseti se detinjstva i odrastanja, otkrivajući javnosti detalje iz svog života koji su do sada bili strogo čuvana tajna. Iako je talenat za muziku nasledila od roditelja, njen put do zvezda bio je… »
"U 5 ujutu sam išla na pijacu da prodajem kafu" Romana Panić o najbolnijem periodu odrastanja i ratnim vremenima: Stavim…

"U 5 ujutu sam išla na pijacu da prodajem kafu" Romana Panić o najbolnijem periodu odrastanja i ratnim vremenima: Stavim…

Kurir pre 5 sati
Romana Panić govorila je o svom privatnom životu i prisetila se detinjstva. Pevačica je otkrila detalje iz svog odrastanja za koje do sada javnost nije znala. - Ne razumem toliko interesovanje publike za nas iz perioda kada smo bili mali. Bila sam veselo… »

Vesti dana »