Povezane vesti

MAJKU SAM POSLEDNJI PUT VIDELA U SANDUKU PREKO VIDEO POZIVA! Biljana Jevtić ovo sebi ne može da oprosti!

MAJKU SAM POSLEDNJI PUT VIDELA U SANDUKU PREKO VIDEO POZIVA! Biljana Jevtić ovo sebi ne može da oprosti!

Svet & Skandal pre 1 dan
„MAJKU SAM POSLEDNJI PUT VIDELA U SANDUKU PREKO VIDEO POZIVA“ Bilja Jevtić o najpotresnijem trenutku u životu: „Ležala je kao jagnje“ Poznata pevačica BILJANA JEVTIĆ nedavno je u emisiji „Premijera vikend specijal“ potpuno ogolila dušu i sa javnošću… »
Majku poslednji put videla u sanduku preko video poziva: Bilja Jevtić o najpotresnijem trenutku u životu

Majku poslednji put videla u sanduku preko video poziva: Bilja Jevtić o najpotresnijem trenutku u životu

Mondo pre 1 dan
Pevačica Biljana Jevtić nedavno je u jednoj emisiji ogolila dušu i podelila najbolniji emotivni trenutak iz svoje prošlosti. Naime, ona nije mogla da prisustvuje sahrani svoje majke jer se u tom trenutku nalazila na turneji u Australiji. S obzirom na to… »
"Majko, oprosti ako sam nešto zgrešila" Emotivna ispovest Bilje Jevtić o najtežem životnom periodu: Mamu zadnji put videla u…

"Majko, oprosti ako sam nešto zgrešila" Emotivna ispovest Bilje Jevtić o najtežem životnom periodu: Mamu zadnji put videla u…

Kurir pre 1 dan
Emotivni udarci dogdili su se na životnom putu naše pevačice Biljane Jevtić koja je rešila da otvori dušu i otkrije istinu iz svoje prošlosti. Naime, pevačica nije mogla da prisustvuje sahrani svoje majke jer je u tom momentu bila na turneji u… »
"Majku sam poslednji put videla u sanduku preko video poziva" Bilja Jevtić o najpotresnijem trenutku u životu: "Ležala je kao…

"Majku sam poslednji put videla u sanduku preko video poziva" Bilja Jevtić o najpotresnijem trenutku u životu: "Ležala je kao…

Blic pre 1 dan
Biljana Jevtić je podelila najteži trenutak iz prošlosti – smrt majke dok je bila na turneji u Australiji. Nije mogla da prisustvuje sahrani zbog poslovnih obaveza i veoma je patila zbog toga. Pevačica Biljana Jevtić nedavno je u jednoj emisiji ogolila… »

Vesti dana »