Povezane vesti

Bukti rat nakon sahrane Andrije Bajića Mala Cana brutalno odbrusila Eri Ojdaniću: "Treba da te bude sramota!"

Bukti rat nakon sahrane Andrije Bajića Mala Cana brutalno odbrusila Eri Ojdaniću: "Treba da te bude sramota!"

Blic pre 1 dan
Mala Cana mu je odgovorila oštrom porukom, tvrdeći da je sve uradila po želji supruga i da želi mir u duši. Cana je naglasila da je upozorila Eru da ne pravi scene na sahrani i optužila ga da koristi tužan trenutak za svoj marketing. Sukob između… »
"Rekla sam mu da ne dolazi na sahranu zbog marketinga kao kod Bore Drljače": Mala Cana oplela po Eri Ojdaniću

"Rekla sam mu da ne dolazi na sahranu zbog marketinga kao kod Bore Drljače": Mala Cana oplela po Eri Ojdaniću

Mondo pre 1 dan
Pevačica Mala Cana ostala je bez supruga, pevača Andrije Bajića 7. jula. On je sahranjen 16. jula u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Njegova supruga obeležila je sedmodnevni pomen, a danas je otišla na VMA, gde je preminuo, po njegove stvari… »
"Treba da te bude sramota!" Mala Cana žestoko uzvratila Eri Ojdaniću nakon sahrane Andrije Bajića

"Treba da te bude sramota!" Mala Cana žestoko uzvratila Eri Ojdaniću nakon sahrane Andrije Bajića

Telegraf pre 1 dan
Sukob između udovice Andrije Bajića, pevačice Male Cane i Ere Ojdanića ne jenjava ni nakon sahrane poznatog pevača. Nakon što je Era javno uputio oštre reči na račun ponašanja udovice na sahrani njenog supruga, Mala Cana se sad oglasila. Andrija Bajić… »
"Slušaj me sad..." Bukti rat između Male Cane i Ere Ojdanića: Udovica se oglasila za Kurir televiziju: Ovo ga je upozorila dan…

"Slušaj me sad..." Bukti rat između Male Cane i Ere Ojdanića: Udovica se oglasila za Kurir televiziju: Ovo ga je upozorila dan…

Kurir pre 1 dan
Pevačica Mala Cana ostala je bez supruga, pevača Andrije Bajića 7. jula. On je sahranjen 16. jula u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju. Njegova supruga obeležila je sedmodnevni pomen, a danas je otišla na VMA, gde je preminuo, po njegove stvari. -… »

Vesti dana »