Povezane vesti

"Moj šešir košta više nego sve na njoj" Hasan Dudić za Kurir odgovorio Atini Ferari: "Došla je na sahranu da bi se slikala"…

"Moj šešir košta više nego sve na njoj" Hasan Dudić za Kurir odgovorio Atini Ferari: "Došla je na sahranu da bi se slikala"…

Kurir pre 1 dan
Javnost ne prestaje da bruji o situaciji sa sahrane Andrije Bajića kada je pevač Hasan Dudić odbio da pruži ruku Atini Ferari. Nakon toga, ona se ogasila za Kurir, a sada nam je i Dudić ispričao svoju stranu priče i kako je došlo do sukoba izemđu njih… »
"Čula sam i pretnje da će mi iščupati jezik": Atina Ferari iznela detalja svađe sa Hasanom Dudićem na sahrani

"Čula sam i pretnje da će mi iščupati jezik": Atina Ferari iznela detalja svađe sa Hasanom Dudićem na sahrani

Mondo pre 1 dan
Pevač Hasan Dudić odbio je da se pozdravi sa koleginicom Atinom Ferari na sahrani Andrije Bajića, nakon čega je ona javno govorila o neprijatnoj situaciji. Sada je Atina Ferari iznela svoju stranu priče. "Žalosno je što uopšte pričamo o ovome, jer sam ja… »
"Došla je na sahranu da bi se slikala": Hasan Dudić odgovorio Atini Ferari, evo šta kaže o navodnim pretnjama

"Došla je na sahranu da bi se slikala": Hasan Dudić odgovorio Atini Ferari, evo šta kaže o navodnim pretnjama

Mondo pre 1 dan
Javnost ne prestaje da bruji o situaciji sa sahrane Andrije Bajića kada je pevač Hasan Dudić odbio da pruži ruku Atini Ferari. Nakon toga, ona se ogasila, a sada je i Dudić ispričao svoju stranu priče i kako je došlo do sukoba izemđu njih. Najpre, Hasan… »
"Vređao me i pretio da će mi iščupati jezik!": Atina Ferari za Kurir televiziju iznela šokantne detalje sukoba sa Hasanom…

"Vređao me i pretio da će mi iščupati jezik!": Atina Ferari za Kurir televiziju iznela šokantne detalje sukoba sa Hasanom…

Kurir pre 1 dan
Pevač Hasan Dudić odbio je da se pozdravi sa koleginicom Atinom Ferari na sahrani Andrije Bajića, nakon čega je ona javno govorila o neprijatnoj situaciji. Svoju strane priče, za Kurir televiziju, iznela je Atina Ferari. - Žalosno je što uopšte pričamo o… »

Vesti dana »