Povezane vesti
"Moj šešir košta više nego sve na njoj" Hasan Dudić za Kurir odgovorio Atini Ferari: "Došla je na sahranu da bi se slikala"…
Kurir pre 24 dana
Javnost ne prestaje da bruji o situaciji sa sahrane Andrije Bajića kada je pevač Hasan Dudić odbio da pruži ruku Atini Ferari. Nakon toga, ona se ogasila za Kurir, a sada nam je i Dudić ispričao svoju stranu priče i kako je došlo do sukoba izemđu njih… »
"Čula sam i pretnje da će mi iščupati jezik": Atina Ferari iznela detalja svađe sa Hasanom Dudićem na sahrani
Mondo pre 24 dana
Pevač Hasan Dudić odbio je da se pozdravi sa koleginicom Atinom Ferari na sahrani Andrije Bajića, nakon čega je ona javno govorila o neprijatnoj situaciji. Sada je Atina Ferari iznela svoju stranu priče. "Žalosno je što uopšte pričamo o ovome, jer sam ja… »
"Došla je na sahranu da bi se slikala": Hasan Dudić odgovorio Atini Ferari, evo šta kaže o navodnim pretnjama
Mondo pre 24 dana
Javnost ne prestaje da bruji o situaciji sa sahrane Andrije Bajića kada je pevač Hasan Dudić odbio da pruži ruku Atini Ferari. Nakon toga, ona se ogasila, a sada je i Dudić ispričao svoju stranu priče i kako je došlo do sukoba izemđu njih. Najpre, Hasan… »
"Vređao me i pretio da će mi iščupati jezik!": Atina Ferari za Kurir televiziju iznela šokantne detalje sukoba sa Hasanom…
Kurir pre 24 dana
Pevač Hasan Dudić odbio je da se pozdravi sa koleginicom Atinom Ferari na sahrani Andrije Bajića, nakon čega je ona javno govorila o neprijatnoj situaciji. Svoju strane priče, za Kurir televiziju, iznela je Atina Ferari. - Žalosno je što uopšte pričamo o… »
Vesti dana »
Srpska lista tvrdi da je Kosovska policija upala u kuću Nenada Raškovića, tukla i tražila da prizna ratni zločin
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
U zemljotresu u Kolumbiji poginulo više od 180 ljudi, potraga i spasavanje i dalje traju
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Astronomsko društvo Ruđer Bošković: U Srbiji sutra delimično pomračenje Sunca
Danas pre 6 satijoš 1 povezana