Povezane vesti
"Čula sam i pretnje da će mi iščupati jezik": Atina Ferari iznela detalja svađe sa Hasanom Dudićem na sahrani
Mondo 18.07.2026
Pevač Hasan Dudić odbio je da se pozdravi sa koleginicom Atinom Ferari na sahrani Andrije Bajića, nakon čega je ona javno govorila o neprijatnoj situaciji. Sada je Atina Ferari iznela svoju stranu priče. "Žalosno je što uopšte pričamo o ovome, jer sam ja… »
"Moj šešir košta više nego sve na njoj" Hasan Dudić za Kurir odgovorio Atini Ferari: "Došla je na sahranu da bi se slikala"…
Kurir 18.07.2026
Javnost ne prestaje da bruji o situaciji sa sahrane Andrije Bajića kada je pevač Hasan Dudić odbio da pruži ruku Atini Ferari. Nakon toga, ona se ogasila za Kurir, a sada nam je i Dudić ispričao svoju stranu priče i kako je došlo do sukoba izemđu njih… »
"Došla je na sahranu da bi se slikala": Hasan Dudić odgovorio Atini Ferari, evo šta kaže o navodnim pretnjama
Mondo 18.07.2026
Javnost ne prestaje da bruji o situaciji sa sahrane Andrije Bajića kada je pevač Hasan Dudić odbio da pruži ruku Atini Ferari. Nakon toga, ona se ogasila, a sada je i Dudić ispričao svoju stranu priče i kako je došlo do sukoba izemđu njih. Najpre, Hasan… »
"Vređao me i pretio da će mi iščupati jezik!": Atina Ferari za Kurir televiziju iznela šokantne detalje sukoba sa Hasanom…
Kurir 18.07.2026
Pevač Hasan Dudić odbio je da se pozdravi sa koleginicom Atinom Ferari na sahrani Andrije Bajića, nakon čega je ona javno govorila o neprijatnoj situaciji. Svoju strane priče, za Kurir televiziju, iznela je Atina Ferari. - Žalosno je što uopšte pričamo o… »
Vesti dana »
Pretežno sunčano i toplo vreme u Srbiji, temperature do 33 stepena
Naslovi.ai pre 1 satjoš 33 povezane
Rojters i FT opširno o tvrdnjama da su aktivisti u Srbiji špijunirani naprednom tehnologijom
Beta pre 4 satijoš 26 povezanih
Ivica Dačić: "Požari na Stolovima i Goču ugašeni, nismo imali ni nastradalih niti povređenih"
Blic pre 3 satajoš 24 povezane
Međunarodna konferencija o retkim bolestima: Brža dijagnoza i lečenje, bolja podrška
B92 pre 6 satijoš 11 povezanih
Neviđeni skandal na Mediteranskim igrama, Dejan Savić isključen: Crnogorca prvo ugrizao Španac, pa ga sudije isključile FOTO
Nova pre 30 minutajoš 36 povezanih