Povezane vesti
"Da nije bilo kolega, ostala bih bez cele noge": Ljiljana Stjepanović otkrila detalje borbe za život
Mondo pre 23 sata
Postoje glumci koji godinama osvajaju publiku velikim ulogama, a postoje i oni koji, pored talenta, ostavljaju trag svojom ljudskošću, toplinom i iskrenošću. Ljiljana Stjepanović pripada upravo toj drugoj, posebnoj vrsti umetnika. Decenijama je prisutna… »
"Da nije bilo kolega, ostala bih bez noge" Potresna ispovest Ljiljane Stjepanović posle izlaska iz bolnice: "Žao mi je da…
Kurir pre 1 dan
Postoje glumci koji godinama osvajaju publiku velikim ulogama, a postoje i oni koji, pored talenta, ostavljaju trag svojom ljudskošću, toplinom i iskrenošću. Ljiljana Stjepanović pripada upravo toj drugoj, posebnoj vrsti umetnika. Decenijama je prisutna… »
(Video) "Kolege su mi spasile život" Potresna ispovest Ljiljane Stjepanović posle operacije i najveće životne borbe: "Žao mi…
Blic pre 1 dan
Ljiljana Stjepanović, nakon teške zdravstvene borbe i operacije, vratila se snimanju filma „Uskršnji spektakl“ sa mnogo optimizma i energije. Ističe da su joj vera, ljubav prema porodici i podrška prijatelja i kolega bili ključni u procesu oporavka… »
Vesti dana »
Krš i lom na auto-putu kod Šimanovaca, ima povređenih! Žestok lančani sudar više vozila u smeru ka Beogradu, stvara se haos u saobraćaju! (foto)
Kurir pre 36 minutajoš 35 povezanih
Žestok ukrajinski napad na rusku naftnu industriju! Odjeknule eksplozije, skladišta nafte u plamenu, stanovništvo evakuisano: Zelenski objavio snimke (video)
Kurir pre 3 satajoš 42 povezane
Vašington podiže ulog! F-16 i F-35 hitno stižu na Bliski istok: Pentagon demonstrira silu, raste strah od nove eskalacije
Večernje novosti pre 1 satjoš 28 povezanih
Eskalacija sukoba: Izrael upozorava Iran nakon napada na Jordan
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 27 povezanih