Povezane vesti
"Da nije bilo kolega, ostala bih bez cele noge": Ljiljana Stjepanović otkrila detalje borbe za život
Mondo pre 21 dana
Postoje glumci koji godinama osvajaju publiku velikim ulogama, a postoje i oni koji, pored talenta, ostavljaju trag svojom ljudskošću, toplinom i iskrenošću. Ljiljana Stjepanović pripada upravo toj drugoj, posebnoj vrsti umetnika. Decenijama je prisutna… »
"Da nije bilo kolega, ostala bih bez noge" Potresna ispovest Ljiljane Stjepanović posle izlaska iz bolnice: "Žao mi je da…
Kurir pre 21 dana
Postoje glumci koji godinama osvajaju publiku velikim ulogama, a postoje i oni koji, pored talenta, ostavljaju trag svojom ljudskošću, toplinom i iskrenošću. Ljiljana Stjepanović pripada upravo toj drugoj, posebnoj vrsti umetnika. Decenijama je prisutna… »
(Video) "Kolege su mi spasile život" Potresna ispovest Ljiljane Stjepanović posle operacije i najveće životne borbe: "Žao mi…
Blic pre 21 dana
Ljiljana Stjepanović, nakon teške zdravstvene borbe i operacije, vratila se snimanju filma „Uskršnji spektakl“ sa mnogo optimizma i energije. Ističe da su joj vera, ljubav prema porodici i podrška prijatelja i kolega bili ključni u procesu oporavka… »
Vesti dana »
Na današnji dan: Bačena atomska bomba na Nagasaki, Persijanci pobedili u bici kod Termopila
Radio 021 pre 18 minutajoš 1 povezana
Danas do 36 stepeni: Stiže kratkotrajno osveženje, ali samo u ove delove Srbije
Mondo pre 2 satajoš 3 povezane
Danas je Sveti Pantelejmon: Smatra se zaštitnikom medicine i farmacije, a evo šta nalažu običaji
Mondo pre 43 minutajoš 3 povezane
Andraš Baka kandidat za predsednika Mađarske: Bivši šef Vrhovnog suda prihvatio nominaciju Tise
Blic pre 6 satijoš 3 povezane
Iran postavio Americi šest zahteva: Ormuški moreuz ostaje zatvoren dok ih ne ispune, kaže Teheran
Kurir pre 6 satijoš 3 povezane