Povezane vesti
"Imam rupu od 2 cm na nozi..." Drama na letovanju poznatog glumca: Oglasio se sa mora, apeluje na ovu opasnost
Telegraf pre 4 dana
Letnja sezona je na svom vrhuncu, a iako mnogi posetioci na moru uživaju u toplim danima neke opasnosti vrebaju sa strane. Na to je upozorio i jedan hrvatski glumac Marko Cindrić koji je podelio na društvenim mrežama da u plićaku Jadranskog mora postoji… »
Dramatičan apel glumca (42) sa letovanja! Hitno se oglasio: "Opaka bakterija nas je razvalila, imam rupu od 2 centimetra na…
Blic pre 3 dana
Infekciju su dobili Marko, njegov dvogodišnji sin Marli i Markov otac. Glumac je upozorio roditelje i kupače na opasnost impetiga, posebno kod rana i ogrebotina. Hrvatski glumac Marko Cindrić (42) podelio je na društvenim mrežama upozorenje i otkro sa… »
Dramatičan apel glumca sa letovanja: "Opaka bakterija nas je razvalila, imam rupu od 2 centimetra na nozi"
B92 pre 3 dana
Hrvatski glumac Marko Cindrić (42) podelio je na društvenim mrežama upozorenje i otkrio sa čime se suočio on, ali i njegova porodica. Kako ističe, opaka bakterija je ugrozila njihovo zdravlje, a on čak ima rupu na nozi od dva centimetra. Od ove… »
Glumac upozorio na zarazu koja vreba u plićacima: Inficirao se na Jadranu. "Ta bakterija vam jede meso. Situacija je ozbiljna."…
Kurir pre 3 dana
Hrvatski glumacMarko Cindrić upozorio je na svojim društvenim mrežama na opasnost od zaraze u plićaku bakterijskom infekcijom kože koja se naziva impetigo. Cindrić, njegov dvogodišnji sin Marli i njegov otac zarazili su se impetigom, zbog čega je glumac… »
Vesti dana »
U Francuskoj mlađima od 15 godina zabranjena upotreba društvenih mreža
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Aneli Ahmić u zagrljaju Asminove majke i sestre Maze po licu i teše bivšu snajku, dirljive scene u Eliti nakon finala: "Imale smo lep odnos" (video)
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Vremeplov: Hrišćanska vojska potukla Turke, koji su odustali od opsade Beograda
RTV pre 5 satijoš 1 povezana