Povezane vesti

Ronaldinjo i Ronaldo provozali Madonu: Pop diva napravila spektakl na poluvremenu finala Svetskog prvenstva u fudbalu (video)

Ronaldinjo i Ronaldo provozali Madonu: Pop diva napravila spektakl na poluvremenu finala Svetskog prvenstva u fudbalu (video)

Kurir pre 2 dana
Dugo najavljivani šou program na poluvremenu finalnog meča Svetskog prvenstva između Španije i Argentine opravdao je očekivanja publike. Veliku pažnju privukao je nastup pop ikone Madone, koja je svojim pojavljivanjem odmah podigla atmosferu na stadionu… »
Najspektakularnije poluvreme Mundijala: Ronaldo i Ronaldinjo provozali Madonu FOTO/VIDEO

Najspektakularnije poluvreme Mundijala: Ronaldo i Ronaldinjo provozali Madonu FOTO/VIDEO

B92 pre 2 dana
U dugo najavljivanom spektaklu na poluvremenu finala Svetskog prvenstva između Španije i Argentine, čast da otvori program pripala je pop ikoni Madoni. Čim je započela izvođenje svoje pesme, atmosfera na stadionu dostigla je vrhunac, a publika je burno… »
Šakira "zapalila" sve na finalu Svetskog prvenstva, legendarna pevačica plesom opčinila milijarde ljudi

Šakira "zapalila" sve na finalu Svetskog prvenstva, legendarna pevačica plesom opčinila milijarde ljudi

Telegraf pre 2 dana
Prvi put ikada na utakmici Svetskog prvenstva u fudbalu, konkretno u velikom finalu, imali smo priliku da gledamo "halftime show" na kojem su nastupili čuveni pevači, ali i mnogobrojne poznate ličnosti na stadionu "MetLife" u Njujorku. Ono što su nam… »
Novak Đoković se slikao sa zaboravljenim fudbalskim asovima: Mnogi ih nisu prepoznali

Novak Đoković se slikao sa zaboravljenim fudbalskim asovima: Mnogi ih nisu prepoznali

Mondo pre 2 dana
Novak Đoković je u Njujorku i tamo uživa. Radi stvari koje nemaju direktne veze sa teniskim terenom. Igra stoni tenis sa Džastinom Biberom, Drejmondom Grinom i Loganom Polom, intervjuiše Lionela Mesija pred finale Svetskog prvenstva i ne samo to. Stigao… »
"Ako to uradim... Diskvalifikovaće me": Novak Đoković objasnio zašto ovo nikad ne radi na teniskom terenu

"Ako to uradim... Diskvalifikovaće me": Novak Đoković objasnio zašto ovo nikad ne radi na teniskom terenu

Telegraf pre 2 dana
Najbolji teniser svih vremena, naš Novak Đoković pojavio se u Sjedinjenim Američkim Državama na završnici Svetskog prvenstva, gde je bio i gost na Fanatics Festu, gde je prvo odgovarao na sva pitanja, a onda se družio i sa Kevinom Hartom. Poznati glumac… »
Novak pitao Kevina Harta ko mu je idol, a zbog odgovora legende Holivuda i Đoković je aplaudirao

Novak pitao Kevina Harta ko mu je idol, a zbog odgovora legende Holivuda i Đoković je aplaudirao

Telegraf pre 2 dana
Njabolji srpski teniser, i najveći u istoriji "belog sporta" - Novak Đoković boravi u Njujorku, gde je poslednjih dana imao dosta aktivnosti u okviru "Fanatics Festa"! Tako je Novak pored brojnih panela, imao i zanimljiv razgovor sa legendom Holivuda -… »
"Da sam im to rekao, odmah bi me diskvalifikovali": Đoković otkrio šta je prećutao Nadalu i Federeru

"Da sam im to rekao, odmah bi me diskvalifikovali": Đoković otkrio šta je prećutao Nadalu i Federeru

Mondo pre 2 dana
Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković bio je gost američkog komičara i glumca Kevina Harta, a neizostavna tema je bilo rivalstvo sa Rafaelom Nadalom i Rodžerom Federerom. Srpski as je bio nikad direktniji i otkrio je da je bilo i "ružnih" momenata… »
Đoković: "Niko nije želeo da vidi Srbina"; "Da sam to uradio - odmah bi me diskvalifikovali"

Đoković: "Niko nije želeo da vidi Srbina"; "Da sam to uradio - odmah bi me diskvalifikovali"

B92 pre 2 dana
Novak Đoković bio je gost američkog komičara Kevina Harta u njegovoj nesvakidašnjoj emisiji, u kojoj razgovori sa poznatim ličnostima vode iz ledene kade. U opuštenoj atmosferi srpski teniser govorio je o rivalstvu sa Rodžerom Federerom i Rafaelom… »
Istina izašla na videlo: Đoković otkrio šta misli o Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru

Istina izašla na videlo: Đoković otkrio šta misli o Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru

Večernje novosti pre 2 dana
NAJBOLjI teniser svih vremena Novak Đoković govorio je o "velikoj trojci" tenisa. Foto: Profimedia On je ušao u ledenu kadu, gde je dao intervju Kevinu Hartu. Gde je govorio o Rafaelu Nadalu i Rodžeru Federeru. - Velika trojka, Federer, Nadal i ja smo… »
Đoković otvoreno priznao probleme u odnosima sa Nadalom i Federerom: "Imali smo ružne momente..."

Đoković otvoreno priznao probleme u odnosima sa Nadalom i Federerom: "Imali smo ružne momente..."

Telegraf pre 2 dana
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, bio je jedna od glavnih zvezda najvećeg sportskog sajma na svetu, koji je u Njujorku okupio mnoge velikane sporta, a posle razgovora sa Mesijem, Lebronom Džejmsom, Tomom Brejdijem i drugim legendama, Đoković… »
Novak Đoković: "Ovo je moj najveći uspeh kada su u pitanju Janik Siner i Karlos Alkaraz, to je veće od titule"

Novak Đoković: "Ovo je moj najveći uspeh kada su u pitanju Janik Siner i Karlos Alkaraz, to je veće od titule"

Telegraf pre 2 dana
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, jedna je od najvećih sportskih zvezda u Njujorku pred finale Svetskog prvenstva u fudbalu. Dva vezana dana Novak pred finale, Novak je bio na najvećem sportskom sajmu na svetu - Fanatics Fest, gde je bio i… »
VIDEO Đoković izgubio u okršaju sa Tomom Brejdijem i Džastinom Biberom, pa se "osvetio" popularnom pevaču

VIDEO Đoković izgubio u okršaju sa Tomom Brejdijem i Džastinom Biberom, pa se "osvetio" popularnom pevaču

Nova pre 2 dana
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, trenutno boravi u Sjedinjenim Američkim Državama, gde je zasluženu pauzu nakon Vimbldona iskoristio za veliku promociju svog dugoočekivanog dokumentarnog filma, ali i za ludi provod na prestižnom „Fanatics… »
Đoković otkrio neverovatnu priču o ocu: “Uzeo me kao bebu i spuštao se skijama niz planinu, lud je i danas”

Đoković otkrio neverovatnu priču o ocu: “Uzeo me kao bebu i spuštao se skijama niz planinu, lud je i danas”

Telegraf pre 3 dana
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković je bio gost na "Fanatics Festivalu" u Njujorku, gde je između ostalog imao i intervju zajedno sa poznatim holivudskim glumcem Kevinom Hartom, koji je bio deo mnogih komedija koje pamtimo. On ga je pitao da… »
Zasijao krst na Novakovim grudima u ledenoj kadi pored legende Holivuda

Zasijao krst na Novakovim grudima u ledenoj kadi pored legende Holivuda

Telegraf pre 3 dana
Najveći teniser ikada, Novak Đoković je odlučio da vreme posle Vimbldona provede u Njujorku, gde će gledati finale Svetskog prvenstva između Španije i Argentine. Dan pred finale, kao i jučerašnji dan, Novak Đoković provodi sa poznatim ličnostima iz sveta… »
Novak Đoković zaigrao stoni tenis sa Džastinom Biberom, nakon poslednjeg poena pevač mu poslao poruku

Novak Đoković zaigrao stoni tenis sa Džastinom Biberom, nakon poslednjeg poena pevač mu poslao poruku

Telegraf pre 3 dana
Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković iskoristio je pauzu posle Vimbldona da se "preseli" u Njujork, gde je deo "Fanatics Festivala" u okviru Svetskog prvenstva u fudbalu, gde se sutra igra finale između Španije i Argentine. Očekivano je da i… »
Novak Đoković u nikad viđenom izdanju: Bez majice seo u bazen za intervju, a preko puta legendarni glumac

Novak Đoković u nikad viđenom izdanju: Bez majice seo u bazen za intervju, a preko puta legendarni glumac

Telegraf pre 3 dana
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković očigledno uživa na "Fanatics Festivalu" u Njujorku, pošto se i drugi dan sjajno zabavlja pred veliko finale Svetskog prvenstva u fudbalu u kojem će se sastati reprezentacije Španije i Argentine. Večeras je srpski… »
Novak Đoković udarao "krušku" sa Džastinom Biberom i Tomom Brejdijem, evo ko je imao najbolji rezultat

Novak Đoković udarao "krušku" sa Džastinom Biberom i Tomom Brejdijem, evo ko je imao najbolji rezultat

Telegraf pre 3 dana
Najbolji srpski teniser, Novak Đoković nalazi se na "Fanatics Festivalu" u Njujorku, gde se sjajno zabavlja pred veliko finale Svetskog prvenstva u fudbalu koje se igra sutra između Španije i Argentine. Može se reći da Novak Đoković uživa u društvu… »

Vesti dana »