Povezane vesti
"Smejao sam se, a u sebi vodio rat": Sloba Vasić javno progovori o borbi koju je vodio daleko od očiju javnosti
Mondo pre 3 dana
Pevač Sloba Vasićproslavio je 35. rođendan, a tim povodom oglasio se sa bazena i podelio fotografiju koja, kako mnogi smatraju, simbolizuje njegov novi početak. Nakon jednog od najtežih perioda u životu, i boravka u Klinici za psihijatrijske bolesti "Dr… »
"Smejao sam se, a u sebi vodio rat" Sloba Vasić posle boravka u "Lazi" otvorio dušu: Ćerka mi je spasila život, odustajanje…
Kurir pre 3 dana
Pevač Sloba Vasić proslavio je 35. rođendan, a tim povodom oglasio se sa bazena i podelio fotografiju koja, kako mnogi smatraju, simbolizuje njegov novi početak. Nakon jednog od najtežih perioda u životu i boravka u Klinici za psihijatrijske bolesti "Dr… »
"Osetio sam dno" Sloba Vasić na 35. rođendan ogolio dušu posle boravka u "Lazi": "Odustajanje nije opcija"
Telegraf pre 3 dana
Pevač Sloba Vasić proslavio je 35. rođendan, a tim povodom oglasio se na društvenim mrežama emotivnom porukom u kojoj je otvoreno govorio o najtežim trenucima kroz koje je prošao. Uz fotografiju sa bazena, pevač je sumirao dosadašnji život, prisetivši se… »
"Prošao sam kroz ono o čemu mnogi ćute" Sloba Vasić se oglasio na svoj 35. rođendan i otvorio dušu nakon teškog perioda…
Blic pre 3 dana
Naglasio je da su mu godine donele mudrost i naučile ga da se najveće bitke vode tiho, daleko od publike. Posebnu snagu pronalazi u svojoj ćerki, koja mu daje smisao i motivaciju. Pevač Sloba Vasić proslavio je svoj 35. rođendan, a tim povodom oglasio se… »
Vesti dana »
Šest osoba, među kojima troje dece, povređeno u saobraćajnoj nesreći kod Kuršumlij
Serbian News Media pre 3 satajoš 30 povezanih
MLS pokrenuo istragu zbog Brazilca: Kazemiro odmah prijavljen zbog kršenja pravila
Mondo pre 1 danjoš 33 povezane
Eskalacija sukoba: Trampove pretnje, napad na tanker i diplomatski napori
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane
Britanska ambasada u Prištini: Zabrinjavaju rušenja kuća na Gazivodama
B92 pre 4 satijoš 21 povezana
Stigla naslednica! Porodila se Edita Aradinović. Porođaj je obavljen carskim rezom, a pevačica je ćerki dala moćno ime
Dnevnik pre 1 danjoš 16 povezanih