Povezane vesti
Ima zemlju vrednu 1.200.000 evra, a godinama je u rijalitiju: Odrasla uz oca i nasledila bogatstvo u Beogradu
Mondo pre 21 dana
Rijaliti učesnica Maja Marinković nasledila je pravo bogatstvo koje uključuje izuzetno vredne nepokretnosti u Beogradu, čija se vrednost samo u zemlji procenjuje na više od milion evra. Maja može da se pohvali vrednom porodičnom imovinom koju je… »
Maja Marinković šokirala Srbiju: „POPILA SAM PREKO 200 PILULA ZA DAN POSLE“, ABORTIRALA BAR 19 PUTA! „Mogla sam apoteku da…
Svet & Skandal pre 21 dana
Učesnica rijalitija Maja Marinković svojevremeno je bez zadrške govorila o veoma intimnim detaljima iz privatnog života, pa je tako priznala da je imala više prekida trudnoće, kao i da je često koristila pilulu za hitnu kontracepciju, poznatu kao „pilula… »
Maja Marinković teška preko milion evra! Taki otkrio šta se sve vodi na njeno ime: "Ne mora da brine do kraja života"
Kurir pre 21 dana
Rijaliti učesnica Maja Marinković može da se pohvali vrednim nekretninama u Beogradu, čija se ukupna vrednost, prema procenama, meri milionima evra. Zahvaljujući porodičnom nasleđu, obezbedila je sebi finansijski sigurnu budućnost. Njen otac, Radomir… »
Maja Marinković nasledila bogatstvo vredno više od milion evra! Evo šta sve poseduje
Telegraf pre 21 dana
Rijaliti učesnica Maja Marinković može da se pohvali vrednom porodičnom imovinom koju je nasledila od svojih predaka, a čija se vrednost, prema rečima njenog oca Radomira Marinkovića Takija, meri milionima evra. Taki je otkrio da se na ime njegove ćerke… »
Dobila zemlju vrednu 1.200.000 evra! Maja Marinković nasledila čitavo bogatstvo u Beogradu: "Ona ne mora da brine"
Blic pre 21 dana
Pored nasledstva, Maja je značajno zaradila i kroz učešće u rijaliti emisijama, posebno u 'Zadruzi'. Trenutno ima tenzije sa ocem zbog njenog ponašanja u rijalitiju 'Elita 9', zbog čega joj je uveo 'sankcije'. Rijaliti učesnica Maja Marinković nasledila… »
"Popila sam preko 200 pilula za 'dan posle", abortirala bar 19 puta! Maja Marinković šokirala Srbiju: "Mogla sam apoteku da…
Kurir pre 21 dana
Učesnica rijalitija Maja Marinković svojevremeno je bez zadrške govorila o veoma intimnim detaljima iz privatnog života, pa je tako priznala da je imala više prekida trudnoće, kao i da je često koristila pilulu za hitnu kontracepciju, poznatu kao "pilula… »
Vesti dana »
Fudbal: Spartak nastavio pobednički niz: „Golubovi“ sa četiri gola slavili u Gornjem Milanovcu
Subotica.com pre 1 danjoš 23 povezane
Uklonjena ogromna zastava Ukrajine iz centra Prištine, Albanija kritikuje Zelenskog
Beta pre 10 satijoš 18 povezanih