Povezane vesti
Đoković: "Sineru sam rekao sve - možda sam pogrešio" VIDEO
B92 pre 21 dana
Srpski teniser Novak Đoković trenutno je u Americi, gde ludo zabavlja, usput promovišući svoj dokumentarac. Đoković je bio i gost kod Kevina Harta, a razgovarali su u ledenoj kadi. Novak je stigao i da se našali. Mada, što kažu, u svakoj šali ima pola… »
"Rekao sam sineru sve! A, onda je počeo da me pobeđuje..." Đoković otkrio šokantnu priču! Do detalja je Janiku i njegovom…
Kurir pre 21 dana
Srpski teniser trenutno boravi u Sjedinjenim Američkim Državama gde je bio prisutan na raznim događajima, a stigao je i da bude gost Kevinu Hartu. Koncept emisije je takav da se razgovor vodi u hladnoj kupki u kadi, a između ostalog Novak Đoković je… »
(VIDEO) Novak: Pričao sam s Janikom i otad me pobeđuje!
Sport klub pre 21 dana
Posle pobede nad Janikom Sinerom na Vimbldonu 2023. godine, Novak Đoković razgovarao je sa tada Italijanom. To nije tajna, Sinerov trener Daren Kejhil više puta je naglasio koliko je taj razgovor značio celom timu. Posle poraza od Sinera u polufinalu… »
Đoković bez odeće davao intervju: Objasnio zašto ga Siner pobeđuje VIDEO
Nova pre 21 dana
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, davao je intervju u vrlo neobičnom izdanju i tom prilikom objasnio zašto ga Janik Siner pobeđuje. Đoković gostuje na prestižnom „Fanatics Festu“ u njujorškom „Džavits centru“ i tamo je glavna atrakcija. Ovoga puta… »
Đoković zažalio što je pomogao Sineru: "Sad me pobeđuje svake proklete godine"
Mondo pre 21 dana
Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković dao je nikad opušteniji intervju američkom komičaru i glumcu Kevinu Hartu. Dok je sedeo polugo u ledenoj kadi, dobio je pitanje o jednom od najvećih rivala, Janiku Sineru. Italijan ga je nedavno "isprašio" na… »
Vesti dana »
Cela Srbija pod narandžastim alarmom, stiže novi toplotni talas! RHMZ izdao dramatično upozorenje: Temperatura ponovo ekstremno skače, preti opasnost i od ovoga
Blic pre 25 minutajoš 2 povezane
Tramp sada fokusiran samo na otvaranje Ormuskog moreuza, Iran i dalje nije spreman za direktne pregovore sa SAD
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Guča dobila pobednike: Mile Novković najbolja truba, Vasiljevići najbolji orkestar 65. sabora
Glas Zapadne Srbije pre 5 satijoš 3 povezane