Povezane vesti

Đoković: "Sineru sam rekao sve - možda sam pogrešio" VIDEO

Đoković: "Sineru sam rekao sve - možda sam pogrešio" VIDEO

B92 pre 22 sata
Srpski teniser Novak Đoković trenutno je u Americi, gde ludo zabavlja, usput promovišući svoj dokumentarac. Đoković je bio i gost kod Kevina Harta, a razgovarali su u ledenoj kadi. Novak je stigao i da se našali. Mada, što kažu, u svakoj šali ima pola… »
"Rekao sam sineru sve! A, onda je počeo da me pobeđuje..." Đoković otkrio šokantnu priču! Do detalja je Janiku i njegovom…

"Rekao sam sineru sve! A, onda je počeo da me pobeđuje..." Đoković otkrio šokantnu priču! Do detalja je Janiku i njegovom…

Kurir pre 1 dan
Srpski teniser trenutno boravi u Sjedinjenim Američkim Državama gde je bio prisutan na raznim događajima, a stigao je i da bude gost Kevinu Hartu. Koncept emisije je takav da se razgovor vodi u hladnoj kupki u kadi, a između ostalog Novak Đoković je… »
(VIDEO) Novak: Pričao sam s Janikom i otad me pobeđuje!

(VIDEO) Novak: Pričao sam s Janikom i otad me pobeđuje!

Sport klub pre 1 dan
Posle pobede nad Janikom Sinerom na Vimbldonu 2023. godine, Novak Đoković razgovarao je sa tada Italijanom. To nije tajna, Sinerov trener Daren Kejhil više puta je naglasio koliko je taj razgovor značio celom timu. Posle poraza od Sinera u polufinalu… »
Đoković zažalio što je pomogao Sineru: "Sad me pobeđuje svake proklete godine"

Đoković zažalio što je pomogao Sineru: "Sad me pobeđuje svake proklete godine"

Mondo pre 1 dan
Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković dao je nikad opušteniji intervju američkom komičaru i glumcu Kevinu Hartu. Dok je sedeo polugo u ledenoj kadi, dobio je pitanje o jednom od najvećih rivala, Janiku Sineru. Italijan ga je nedavno "isprašio" na… »
Đoković bez odeće davao intervju: Objasnio zašto ga Siner pobeđuje VIDEO

Đoković bez odeće davao intervju: Objasnio zašto ga Siner pobeđuje VIDEO

Nova pre 1 dan
Novak Đoković, najbolji srpski teniser, davao je intervju u vrlo neobičnom izdanju i tom prilikom objasnio zašto ga Janik Siner pobeđuje. Đoković gostuje na prestižnom „Fanatics Festu“ u njujorškom „Džavits centru“ i tamo je glavna atrakcija. Ovoga puta… »

Vesti dana »