Povezane vesti
"Vojin mi ispravlja leskovački akcenat kad se raspravljamo": Sloboda Mićalović otkrila šok detalje braka
Mondo pre 3 dana
Glumica Sloboda Mićalović i njen suprug, kolega Vojin Ćetković, već 18 godina uživaju u skladnom braku, a detalje privatnog života uglavnom čuvaju daleko od očiju javnosti. Ipak, Sloboda je svojevremeno otkrila kako izgledaju njihovi trenuci nesuglasica… »
"Vojin mi ispravlja leskovački akcenat kad se raspravljamo" Sloboda Mićalović otkrila detalje braka
Nova pre 3 dana
Glumica Sloboda Mićalović i njen suprug, kolega Vojin Ćetković, već 18 godina uživaju u skladnom braku, a detalje privatnog života uglavnom čuvaju daleko od očiju javnosti. Ipak, Sloboda je svojevremeno otkrila kako izgledaju njihovi trenuci nesuglasica… »
"Vojin mi ispravlja leskovački kad se svađamo": Sloboda Mićalović o braku sa kolegom i vaspitanju bliznakinja: "Moramo da…
Blic pre 3 dana
Vojin joj u raspravama često ispravlja akcenat, a Sloboda priznaje da meša beogradski i leskovački naglasak. Razlika od deset godina između njih dvoje smatraju velikom prednošću za svoj odnos. Poznata glumica Sloboda Mićalović i njen suprug, glumac Vojin… »
"Vojin mi ispravlja leskovački akcenat kad se raspravljamo", Sloboda Mićalović otkrila detalje braka sa kolegom
Telegraf pre 3 dana
Vesti dana »
Kos: Predstavnici srpskog civilnog društva izloženi kampanjama blaćenja i ličnim napadima
Nova pre 2 satajoš 1 povezana