Povezane vesti
Kao srednjoškolac donosio kući džakove para Bio je idol tinejdžera, fanovi ga opsedali, a onda je počeo rat: "Video sam daske…
Kurir 19.07.2026
I danas se pevaju i slušaju hitovi čuvenog " Plavog orkestra" koji je osnovan 1983. godine u Sarajevu. Sve je počelo u sklopu projekta "Novi primitivci" u kom su tada bili i "Zabranjeno pušenje", Elvis J. Kurtović i ostali kultni muzičari Sarajeva. Osam… »
"Video sam daske zakucane na vratima": Bio u srednjoj školi kad je iznosio pare u džakovima, a onda je počeo rat
Mondo 19.07.2026
Plavi orkestar osnovan je 1983. godine u Sarajevu u sklopu pokreta "Novi primitivci", u kojem su bili i Zabranjeno pušenje, Elvis J. Kurtović i drugi kultni sarajevski muzičari. Izdali su 8 albuma, koji su se ukupno prodali u tiražu od preko 5 miliona… »
Vesti dana »
Spremite se za smrzavanje! Novi front donosi kišu širom Srbije, ali meteorolozi najavljuju i veliko iznenađenje već od nedelje: Detaljna prognoza za petak i vikend
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih
SAD i Iran razmatraju postepeni izlazak iz sukoba: Kraj rata značio bi ponovno otvaranje Ormuskog moreuza i ukidanje američke ekonomske blokade
Kurir pre 7 satijoš 4 povezane
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 5 satijoš 14 povezanih
Spektakularna ceremonija, ali teška pitanja: U "Jutru na Blic" saznajte šta je stvarni cilj susreta Trampa i Si Đinpinga
Blic pre 4 minutajoš 3 povezane