Povezane vesti

"U vezi sa mojim prijateljem, bio mi je na slavi": Šokantne tvdrnje Bore Santane o romansi njegove bivše žene

"U vezi sa mojim prijateljem, bio mi je na slavi": Šokantne tvdrnje Bore Santane o romansi njegove bivše žene

Mondo pre 4 dana
Bivši zadrugar Bora Santana otvorio je dušu i progovorio o novoj vezi svoje bivše supruge Milice Kemez, koja je poslednjih dana privukla veliku pažnju javnosti. Bora nije krio da ga je povredilo saznanje da je Milica uplovila u romansu sa njegovim… »
Šok priznanje Bore Santane o bivšoj ženi: „MILICA JE U VEZI SA MOJIM PRIJATELJEM, DOLAZIO MI JE NA SLAVU“

Šok priznanje Bore Santane o bivšoj ženi: „MILICA JE U VEZI SA MOJIM PRIJATELJEM, DOLAZIO MI JE NA SLAVU“

Svet & Skandal pre 4 dana
Bivši zadrugar Bora Santana ogolio je dušu o novoj vezi svoje bivše supruge Milice Kemez. Bora Santana nije skrivao razočaranje i bol zbog saznanja da je Milica Kemez započela romansu sa njegovim bliskim prijateljem, ističući da ga je sam čin izdaje… »
"Milica je u vezi sa mojim prijateljem koji je bio s njenom sestrom" Ispovest Bore Santane: Dolazio im na slavu, a tajno mu…

"Milica je u vezi sa mojim prijateljem koji je bio s njenom sestrom" Ispovest Bore Santane: Dolazio im na slavu, a tajno mu…

Kurir pre 4 dana
Razočarenje i bol pratili su Boru Santanu nakon spoznaje da je njegova bivša supruga Milica Kemez započela vezu sa Borinim bliskim prijateljem. Bivši Zadrugar ne krije da je njihovu romansu doživeo kao izdaju, a o svemu tome, otvoreno je govorio, te se… »
"U vezi je sa mojim prijateljem" Bora šokirao tvrdnjama o Milici Kemez i njenom dečku: "Dolazio mi na slavu"

"U vezi je sa mojim prijateljem" Bora šokirao tvrdnjama o Milici Kemez i njenom dečku: "Dolazio mi na slavu"

Telegraf pre 4 dana
Bivši zadrugar Bora Santana otvorio je dušu i progovorio o novoj vezi svoje bivše supruge Milice Kemez, koja je poslednjih dana privukla veliku pažnju javnosti. Bora nije krio da ga je povredilo saznanje da je Milica uplovila u romansu sa njegovim… »
"Milica je u vezi sa mojim prijateljem, dolazio mi je na slavu" Šok priznanje Bore Santane o bivšoj ženi: "On je bio sa…

"Milica je u vezi sa mojim prijateljem, dolazio mi je na slavu" Šok priznanje Bore Santane o bivšoj ženi: "On je bio sa…

Blic pre 4 dana
Bora sumnja da je romansa Milice i njegovog prijatelja počela mnogo ranije nego što se misli i dok su se još družili. Otkrio je da je isti prijatelj bio povezan i sa Miličinom sestrom Mirelom, što dodatno komplikuje situaciju. Bivši zadrugar Bora Santana… »

Vesti dana »