Povezane vesti

Vučić: Sankcija neće biti, želimo da budemo prijatelji sa Rusijom

Vučić: Sankcija neće biti, želimo da budemo prijatelji sa Rusijom

Sputnik pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da on ima politiku koju vodi i pre i posle izbora, dok njegovi protivnici nemaju politiku pa ne mogu ni da razgovaraju o njoj. On je to rekao novinarima, prilikom obilaska Lapova gde je razgovarao sa… »
Vučić otkrio tačan datum kada će novac leći na račune građana Srbije

Blic pre 3 dana
Izrazio je uverenje da će građani biti zadovoljni ovom pomoći Najavio je da će građani novac dobiti početkom septembra Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Lapovu, on je top prilikom govorio o novoj pomoći države koju će građani dobiti. -… »
"Zahvalan sam vam što ste sačuvali svoju šljivu kad su hteli da nam otmu državu" Vučić u Lapovu: "Mi hoćemo da budemo…

"Zahvalan sam vam što ste sačuvali svoju šljivu kad su hteli da nam otmu državu" Vučić u Lapovu: "Mi hoćemo da budemo…

Blic pre 3 dana
Vučić je jasno ponovio svoj politički stav: "Znate koja je moja politika, moja politika je da nema sankcija" Govoreći o političkim protivnicima, izjavio je: „Možete da varate ljude kratko vreme, ne dugo. Kad mu ugroziš šljivu, onda Srbin počinje da se… »
Vučić otkrio kada kreće isplata pomoći: Poznat datum kada novac leže na račune

Vučić otkrio kada kreće isplata pomoći: Poznat datum kada novac leže na račune

Mondo pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas tokom posete Lapovu da će građani novu državnu pomoć dobiti za oko mesec i po dana, navodeći da očekuje da isplata počne početkom septembra. "Tačno mesec i po dana će ljudi to da dobiju, verujem… »

B92 pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Lapovu i tom prilikom govorio je o novoj pomoći države koju će građani dobiti. "Za tačno mesec i po dana će ljudi to da dobiju, verujem, početkom septembra. Biće zadovoljni ljudi, bar da mogu svoje… »
Vučić i danas u kampanji: Iz Lapova poručuje da će insistirati na dijalogu

Vučić i danas u kampanji: Iz Lapova poručuje da će insistirati na dijalogu

Danas pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će nastaviti da insistira na dijalogu sa političkim neistomišljenicima, jer smatra da nema ništa važnije od razgovora. Vučić je novinarima tokom posete Lapovu rekao da je njegova politika da se ne… »
Vučić u poseti Lapovu: "Oni žele da kažu da smo mi kužni, parija, da sa nama nema razgovora"

Vučić u poseti Lapovu: "Oni žele da kažu da smo mi kužni, parija, da sa nama nema razgovora"

Nova pre 3 dana
Predsednik Aleksandar Vučić danas obilazi Lapovo, gde su ga dočekale pristalice Srpske napredne stranke. Najavio je da će pomoć koji će građani primiti od države, na račune leći početkom septembra. Aleksandar Vučić se danas nalazi u obilasku Lapova, gde… »

Nova pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u poseti Lapovu, on je tom prilikom govorio o novoj pomoći države koju će građani dobiti. "Tačno mesec i po dana će ljudi to da dobiju, verujem, početkom septembra", rekao je on. Tokom obilaska Lapova i susreta… »
Vučić u Lapovu otkrio tačan datum: Evo kada leže novac na račune punoletnih građana

Vučić u Lapovu otkrio tačan datum: Evo kada leže novac na račune punoletnih građana

Kurir pre 3 dana
Građani Srbije već danima ne prestaju da pričaju o najavljenoj podršci države penzinerima, ali i svim punoletnim građanima. I dok se za penzionere zna kada že im leži pare na račun, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je otkrio kada novac na računima mogu… »
Vučić: Moja politika je ista, oni se stide da kažu šta je njihova

Vučić: Moja politika je ista, oni se stide da kažu šta je njihova

Euronews pre 3 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da on ima politiku koju vodi i pre i posle izbora, dok njegovi protivnici politiku nemaju pa ne mogu ni da razgovaraju o njoj. On je to rekao novinarima, prilikom obilaska Lapova gde je razgovarao sa… »
Od 1. avgusta jeftiniji lekovi, u septembru novac za penzionere, borce i socijalno ugrožene

Od 1. avgusta jeftiniji lekovi, u septembru novac za penzionere, borce i socijalno ugrožene

Glas Zapadne Srbije pre 3 dana
cene lekova, dok se već u prvoj polovini septembra očekuju velike isplate namenjene penzionerima, borcima i primaocima socijalne pomoći. Vučić je poručio da će država zajedno sa građanima pratiti primenu sniženja i brzo reagovati ukoliko se pojave… »

Vesti dana »