Povezane vesti
"Inspiracija dođe izjutra, posle treće rakije": Vojo bio bravar i električar, nije znao da ima poseban dar
Telegraf pre 25 dana
Vojislav Stokić Vojo iz Bogdanice, podmaljenskog sela na obali reke Kamenice, radni vek proveo je kao bravar, banderaš i električar u požarevačkoj Elektrodistribuciji. Tek kada je otišao u penziju, u njemu se probudio dar za koji ni sam nije znao da ga… »
Neobična priča iz sela Bogdanica podno Maljena: Vojo čitavog života bio bravar i električar, pa u penziji postao - slikar…
RINA pre 25 dana
Gornji Milanovac - Vojislav Stokić Vojo iz Bogdanice, podmaljenskog sela na obali reke Kamenice, radni vek proveo je kao bravar, banderaš i električar u požarevačkoj Elektrodistribuciji. Tek kada je otišao u penziju, u njemu se probudio dar za koji ni… »
Nikada nije imao peticu iz likovnog, a danas mu se svi dive! Penzioner iz ovog podmaljenskog sela otkrio dar tek u poznim…
Dnevnik pre 25 dana
Vojislav Stokić Vojo iz Bogdanice, podmaljenskog sela na obali reke Kamenice, radni vek proveo je kao bravar, banderaš i električar u požarevačkoj Elektrodistribuciji. Tek kada je otišao u penziju, u njemu se probudio dar za koji ni sam nije znao da ga… »
Ispod starog oraha probudila se duša umetnika: Vojo je čitav život popravljao struju, a u penziji počeo da slika zavičaj
Glas Zapadne Srbije pre 26 dana
Tek kada je otišao u penziju, u njemu se probudio dar za koji ni sam nije znao da ga ima. Na padinama Maljena, u hladovini starog oraha, sedi čovek koji je čitavog života popravljao gvožđe, penjao se na bandere i vraćao svetlo u tuđe domove. Danas… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Toplo vreme danas, za vikend žuti meteoalarm
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 24 povezane
Raiffeisen banka osvojila šest priznanja Global Finance za digitalno bankarstvo u Srbiji
Blic pre 22 minutajoš 16 povezanih
FOTO, VIDEO „Ovo je bio Armagedon“: Vatra progutala sve pred sobom, Omiš ne pamti ovakvu katastrofu
Nova pre 1 satjoš 49 povezanih
Od Ranjenog orla do Informera: Ko je Andrea Veskov, autorka filma Hronologija laži?
Cenzolovka pre 31 minutajoš 13 povezanih