Povezane vesti
Zbog sudbine malog Milije cela Srbija je plakala: Umesto bolesnog oca sam je brinuo o kući, stoci i imanju - a danas živi…
Blic 19.07.2026
Milija Jelić je kao dete preuzeo brigu o porodici nakon što mu se otac razboleo, a majka ih napustila Danas je Milija uspešan domaćin, završio je školu, osnovao svoju porodicu i pokazao da nije pokleknuo pred nedaćama Pre skoro dve decenije Srbija je… »
Ovako se oženio mali Milija zbog kog je Srbija plakala: Sam muzao, sam kosio, kopao, preživljavao od jedne kravice i malo…
Kurir 19.07.2026
- Muka me naterala, govorio je pre skoro 17 godina upravo mali Milija koji je silom prilika postao domaćin kuće i glava porodice, ne zato što je tako hteo nego što je morao ne bi li sačuvao svoje najmilije i krov nad glavom. Milija Jelić, tada tek… »
Vesti dana »
Borba sa velikim požarima u Srbiji: Kritično u Deliblatskoj peščari, stabilizacija na drugim lokacijama
Naslovi.ai pre 5 satijoš 36 povezanih
NIS podneo zahtev američkom OFAC-u za novu licencu za nastavak rada
Insajder pre 31 minutajoš 27 povezanih
Srbija aktivirala Mehanizam civilne pomoći EU, potvrđeno iz Brisela za BBC
BBC News pre 21 minutajoš 73 povezane
Ne otvarajte prozore - hitan apel za građane Kragujevca: Požar na deponiji saniran, sve ekipe na terenu
RINA pre 4 satijoš 24 povezane
Jedno mesto u Srbiji danas beleži neverovatnu razliku u temperaturi: Dok je negde i do 40, tamo je 25 stepeni Celzijusa
Euronews pre 4 satijoš 26 povezanih