Povezane vesti
Naslonila se na stolicu, jedva stoji na nogama: Isplivao snimak sa nastupa Dragane Mirković iz Hrvatske, briše suze, pa u…
Blic pre 2 dana
Na sceni je bila vidno emotivna i slaba, pa je nastup završila u suzama, oslonjena na stolicu. Izvinila se publici i objasnila da mora hitno kod lekara. Dragana Mirković bila je prinuđena da prekine nastup u jednom klubu u Hrvatskoj pre osam dana, a sada… »
Naslonila se na stolicu i jedva stoji: Isplivao video sa Draganinog koncerta u Hrvatskoj kada odustaje na bini
Telegraf pre 2 dana
Pre samo osam dana Dragana Mirković doživela je neprijatnost tokom nastupa u Hrvatskoj, kada je bila prinuđena da prekine koncert i obrati se publici vidno potresena. Pevačica se tada kroz suze izvinila okupljenima i objasnila da više nije u stanju da… »
Dragana prekinula nastup u suzama: Obratila se publici u Hrvatskoj: "Jako mi je loše, moram kod lekara..."
Telegraf pre 2 dana
Pevačica Dragana Mirković pre osam dana pevala je na otvaranju jednog kluba u Hrvatskoj, a nastup je morala da prekine zbog narušenog zdravstvenog stanja. Naime, na mrežama su sada isplivali snimci na kojima vidimo Draganu naslonjenu na stolicu dok plače… »
"Jako mi je loše, moram kod lekara": Dragana Mirković u suzama hitno prekinula koncert u Hrvatskoj
Mondo pre 2 dana
Pevačica Dragana Mirković pre osam dana pevala je na otvaranju jednog kluba u Hrvatskoj, a nastup je morala da prekine zbog narušenog zdravstvenog stanja. Naime, na mrežama su sada isplivali snimci na kojima vidimo Draganu naslonjenu na stolicu dok plače… »
"Jako mi je loše, moram kod lekara" Dragana Mirković hitno prekinula nastup u Hrvatskoj, plače na bini: "Izvinite"
Blic pre 2 dana
Dragana je tokom nastupa počela da plače i najavila da mora kod lekara, što je zabeleženo na snimcima. Pevačica Dragana Mirković prekinula je nastup u Hrvatskoj zbog lošeg zdravstvenog stanja i izvinila se publici. Pevačica Dragana Mirković pre osam dana… »
Dragana Mirković hitno prekinula koncert u Hrvatskoj: "Jako mi je loše, moram kod lekara"
B92 pre 2 dana
Dragana Mirković se rasplakala na bini tokom nastupa u Hrvatskoj i bila je primorana da prekine koncert zbog lošeg zdravstvenog stanja. Pevačica je pre osam dana nastupala na otvaranju jednog kluba u Hrvatskoj, ali je zbog narušenog zdravlja morala da… »
Vesti dana »
Aneli Ahmić se guši u suzama! Pozlilo joj, obezbeđenje reagovalo: "Nisam znala da mi je majka bila u bolnici" (video)
Blic pre 47 minutajoš 1 povezana
Zelenski nakon ministra odbrane, smenio i vrhovnog komandanta Oružanih snaga Ukrajine
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Kamion naleteo na vozača Hitne pomoći, doktorka prevezla dete u nišku bolnicu
Politika pre 52 minutajoš 1 povezana