Povezane vesti

(Video) Potresna objava Nevene Hot nakon tragedije: Podelila snimak pokojne ćerke Anastasije (23) kako peva

(Video) Potresna objava Nevene Hot nakon tragedije: Podelila snimak pokojne ćerke Anastasije (23) kako peva

Blic pre 1 dan
Nevena deli emotivne uspomene na društvenim mrežama, uključujući snimak ćerke koja peva omiljenu pesmu. Tokom žalosti, Nevena je meta uvredljivih i sramotnih komentara na društvenim mrežama. Nekadašnja rijaliti učesnica Nevena Hot prolazi kroz najteže… »
Nevena Hot objavila snimak stradale ćerke: Anastasija poginula u saobraćajki, majka van sebe - "Svi koji pišete da mi je dete…

Nevena Hot objavila snimak stradale ćerke: Anastasija poginula u saobraćajki, majka van sebe - "Svi koji pišete da mi je dete…

Kurir pre 1 dan
Ćerka nekadašnje učesnice rijalitija "Parova" i glumice filmova za odrasle Nevene Hot, Anastasija T. (22) stradala je u saobraćajnoj neseći u Borči. Nevena se od tog tužnog trenutka nekoliko puta oglasila na svom Fejsbuk profilu. Oprostila se od svoje… »
Potresna objava Nevene Hot: Podelila snimak pokojne ćerke dok peva pesmu Partizanu, crno-bela srca rekla sve

Potresna objava Nevene Hot: Podelila snimak pokojne ćerke dok peva pesmu Partizanu, crno-bela srca rekla sve

Telegraf pre 2 dana
Ćerka bivše rijaliti učesnice Nevene Hot tragično je izgubila život pre dve noći u saobraćajnoj nezgodi kada se fiat kojim je upravljala, prevrnuo na krov. Vest o njenoj smrti potresla je čitavu javnost, a njena majka ne može da dođe sebi od tuge. Ona se… »
Nevena Hot nakon smrti ćerke Anastasije (23) dobija monstruozne poruke: "Sram da vas bude, kako imate obraza?! Ostavite me da…

Nevena Hot nakon smrti ćerke Anastasije (23) dobija monstruozne poruke: "Sram da vas bude, kako imate obraza?! Ostavite me da…

Blic pre 2 dana
Nevena Hot, bivša učesnica rijalitija 'Parovi', izgubila je ćerku u saobraćajnoj nesreći u Borči. Umesto podrške, Nevena je na društvenim mrežama naišla na uvrede i monstruozne optužbe. Bivša učesnica rijalitija "Parovi", Nevena Hot, prolazi kroz najteže… »
Monstruozni napadi na Nevenu Hot nakon porodične tragedije: Krive je za smrt ćerke, ona se besno oglasila

Monstruozni napadi na Nevenu Hot nakon porodične tragedije: Krive je za smrt ćerke, ona se besno oglasila

Telegraf pre 2 dana
Život bivše učesnice rijalitija "Parovi" i glumice filmova za odrasle Nevene Hot obeležili su brojni teški trenuci, a sada se suočila sa najvećim gubitkom koji jedan roditelj može da doživi. Njena ćerka A.T. (23) tragično je izgubila život u saobraćajnoj… »
Monstruozni napadi na Nevenu Hot: Izgubila ćerku u saobraćajnoj nesreći, pa reagovala zbog gnusnih poruka

Monstruozni napadi na Nevenu Hot: Izgubila ćerku u saobraćajnoj nesreći, pa reagovala zbog gnusnih poruka

Mondo pre 2 dana
Nevena Hot prolazi kroz najteže dane u životu nakon tragičnog i iznenadnog gubitka ćerke. Dok se porodica bori sa nezamislivim bolom i priprema sahranu, Nevena je doživela novi udarac - i to od ljudi bez trunke empatije i obraza. Pojedinci su otišli… »

Vesti dana »