Povezane vesti

"Godinama sam ćutala i patila": Dragana Mirković je sada otkazala koncert jer joj je pozlilo, a i ranije je otvoreno govorila…

"Godinama sam ćutala i patila": Dragana Mirković je sada otkazala koncert jer joj je pozlilo, a i ranije je otvoreno govorila…

Nova pre 1 dan
Dragana Mirković je ovih dana bila prinuđena da prekine koncert u Hrvatskoj, budući da se osećala loše. Pevačica je publiku obavestila da nije u stanju da nastavi nastup. "Ja nažalost neću moći da nastavim večeras, zato što mi je jako loše i moram kod… »
Poznato u kakvom je stanju Dragana Mirković: Prekinula koncert u Hrvatskoj, sad isplivale nove informacije

Poznato u kakvom je stanju Dragana Mirković: Prekinula koncert u Hrvatskoj, sad isplivale nove informacije

Mondo pre 1 dan
Pevačica Dragana Mirković pre osam dana prekinula je nastup u Hrvatskoj zbog iznenadnog pogoršanja zdravstvenog stanja. Snimci njenog emotivnog obraćanja publici preplavili su društvene mreže, ostavljajući obožavaoce u velikoj brizi. Ipak, najnovija… »
Poznato stanje Dragane Mirković: Oglasila se nakon prekida koncerta u Hrvatskoj, ovim potezom ohrabrila fanove

Poznato stanje Dragane Mirković: Oglasila se nakon prekida koncerta u Hrvatskoj, ovim potezom ohrabrila fanove

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Dragana Mirković pre osam dana pevala je na otvaranju jednog kluba u Hrvatskoj, a nastup je morala da prekine zbog narušenog zdravstvenog stanja. Ipak, najnovija objava na njenom profilu otkrila je da je sada mnogo bolje. Na svom Instagram… »
Poznato stanje Dragane Mirković: Hitno prekinula koncert u Hrvatskoj, pa jednim potezom umirila fanove

Poznato stanje Dragane Mirković: Hitno prekinula koncert u Hrvatskoj, pa jednim potezom umirila fanove

Blic pre 1 dan
Pevačica se izvinila publici i napustila koncert plačući, navodeći da mora kod lekara. Fanovi su danima bili zabrinuti i pitali se da li će otkazati buduće nastupe zbog zdravlja. Pevačica Dragana Mirković pre osam dana prekinula je nastup u Hrvatskoj… »
"Neću moći da nastavim, jako mi je loše": Isplivao snimak Dragane Mirković sa nastupa na kome joj je pozlilo VIDEO

"Neću moći da nastavim, jako mi je loše": Isplivao snimak Dragane Mirković sa nastupa na kome joj je pozlilo VIDEO

Nova pre 1 dan
Pevačica Dragana Mirković pre par dana je morala da prekine nastup u Hrvatskoj zbog lošeg zdravstvenog stanja. Dragana je pevala u jednom klubu u Hrvatskoj, a na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama, može da se vidi da je pevačica bila vidno… »
Isplivao snimak Dragane Mirković iz Hrvatske: Jedva stoji na nogama, pomogli joj da siđe s bine (video)

Isplivao snimak Dragane Mirković iz Hrvatske: Jedva stoji na nogama, pomogli joj da siđe s bine (video)

Mondo pre 1 dan
Na društvenim mrežama pojavio se potresan snimak pevačice Dragane Mirković sa nastupa u Hrvatskoj, koji je zabrinuo njene brojne fanove. Pevačica je nastupala u jednom klubu kada je, vidno iscrpljena, odlučila da se obrati publici. U tom trenutku nije… »

Vesti dana »