Povezane vesti
Otvorene prijave za prvi Festival gradskih pesama „Kude je taj Niš (Moj stari Niš)“
Gradski portal 018 pre 2 dana
Udruženje „Varoška kulturna avlija” iz Niša raspisalo je prvi konkurs za Festival gradskih pesama „Kude je taj Niš (Moj stari Niš)”, koji će biti održan od 28. do 30. avgusta u Nišu. Prijave su otvorene do 10. avgusta, a pravo učešća imaju svi… »
Festival „Kude je taj Niš“ – za pesme koje neguju duh starog grada
Južne vesti pre 2 dana
Niš će od 28. do 30. avgusta biti domaćin prvog festivala gradskih pesama Kude je taj Niš (Moj stari Niš), a konkurs je otvoren za izbor najlepše gradske pesme u izvođenju solista ili orkestara. U obzir dolaze nove autorske kompozicije, kao i numere… »
Prvi konkurs za Festival gradskih pesama „Kude je taj Niš (Moj stari Niš)“ – prijave otvorene do 10. avgusta
Naissus info pre 2 dana
Udruženje „Varoška kulturna avlija“ Niš raspisalo je prvi konkurs za učešće na Festivalu gradskih pesama „Kude je taj Niš (Moj stari Niš)“, koji će biti održan od 28. do 30. avgusta 2026. godine u Nišu. Cilj festivala je očuvanje i promocija gradske… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Stabilizacija danas, sutra novo naoblačenje
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 37 povezanih
Otežan uvoz naftnih derivata u Srbiju zbog niskog vodostaja Dunava
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 26 povezanih
Do kraja godine planiran upis do 800.000 objekata po zakonu "Svoj na svome"
Nova pre 53 minutajoš 22 povezane
Uhapšen državljanin Severne Makedonije osumnjičen da je kamionom udario u sanitetsko vozilo
Euronews pre 38 minutajoš 19 povezanih
Eskalacija tenzija na Bliskom istoku: Nastavljeni napadi SAD na Iran i pretnje u Ormuskom moreuzu
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 19 povezanih