Povezane vesti
Sinovi vrište od sreće, a on u zemlju da propadne: Pike uhvaćen dok gleda Šakirin nastup, urnisali ga na mrežama
Mondo pre 29 dana
Đerar Pike pojavio se na finalu Svetskog prvenstva u fudbalu, gde je sa tribina pratio nastup bivše partnerke Šakire. Nekadašnji španski reprezentativac stigao je na stadion sa njihovim sinovima Milanom i Sašom, a kamere su zabeležile kako porodica prati… »
Pike sa sinovima gledao Šakirin nastup na finalu Svetskog prvenstva: Njegov izraz lica govori više od hiljadu reči
Kurir pre 29 dana
Žerar Pike pojavio se na finalu Svetskog prvenstva u fudbalu , gde je sa tribina pratio nastup bivše partnerke Šakire. Nekadašnji španski reprezentativac stigao je na stadion „Metlajf“ u Ist Raderfordu sa njihovim sinovima Milanom i Sašom, a kamere su… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za utorak 18. avgust: Danas prolazno naoblačenje sa kišom i padom temperature
Serbian News Media pre 56 minutajoš 13 povezanih
Požari odneli jedan život - U Deliblatskoj peščari više od 330 ljudi gasi vatru, vetar razgoreva žarišta na Stolovima
RTV pre 32 minutajoš 27 povezanih
„Ne zna se ima li povređenih državljana Srbije“: Ambasadorka u Indoneziji nakon razornog zemljotresa, broj žrtava raste
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih
"Platila sam čoveku da moju urnu odveze na more" Vedrana Rudan je sama organizovala svoju sahranu: "To mi je najbolja investicija u životu"
Blic pre 37 minutajoš 70 povezanih
Danas sednica Socijalno-ekonomskog saveta o povećanju minimalne zarade
Serbian News Media pre 52 minutajoš 15 povezanih