Povezane vesti

"Pojedem burek, pa 3 dana plačem": Tea Tairović progovorila o porodici, pa spomenula finale Mundijala

"Pojedem burek, pa 3 dana plačem": Tea Tairović progovorila o porodici, pa spomenula finale Mundijala

Telegraf pre 3 dana
Tea Tairović priredila je noć za pamćenje u Šapcu pred čak 20.000 ljudi. Pred sam izlazak na scenu, jedna od najpopularnijih pevačica današnjice otvorila je dušu i progovorila o svojim najvećim slabostima, braku, nekretnini na primorju, strogim članovima… »
"Muž me zvao da uplati tiket": Tea Tairović o pesmi koja je predvidela finale Mundijala, evo šta mu je odgovorila

"Muž me zvao da uplati tiket": Tea Tairović o pesmi koja je predvidela finale Mundijala, evo šta mu je odgovorila

Mondo pre 3 dana
Pevačica Tea Tairović, koja je ponovo dospela u centar pažnje zbog "proročanstva" iz pesme kojom je pogodila finaliste Mundijala 2026, progovorila je o privatnom životu, porodici, ali i pitanju koje joj je nedavno postavio suprug. Tea, koja važi za jednu… »
"Nedeljom jedem burek sa pečurkama, a onda besnim i plačem tri dana jer moram da treniram": Tea Tairović o letnjoj turneji…

"Nedeljom jedem burek sa pečurkama, a onda besnim i plačem tri dana jer moram da treniram": Tea Tairović o letnjoj turneji…

Nova pre 3 dana
Tea Tairović važi za jednu od najangažovanijih pevačica na sceni, a leto joj je, kao i prethodnih godina, rezervisano za nastupe širom regiona. I dok publika uživa u njenim energičnim koncertima, pevačica priznaje da je život između nastupa, putovanja i… »

Vesti dana »