Povezane vesti
Stanija pred izlazak iz Elite 9 donela odluku: "Istrpela sam najstrašnije uvrede, to je moj najveći poraz", otkrila kojim…
Blic pre 3 dana
Večeras se održava superfinale Elite 9, a Stanija Dobrojević je jedan od glavnih favorita za pobedu. Žali što ljubavni trougao nije u potpunosti razotkriven, a svoju vezu sa Asminom smatra najvećim porazom. Večeras će se sa početkom u 21. čas održati… »
"Najveći blam je što sam ikada bila sa Asminom": Veliki intervju Stanije Dobrojević, evo kome ne prašta izdaju
Telegraf pre 2 dana
Finale " Elite 9" održava se večeras, a 20 ukućana boriće se za glavnu nagradu od 100.000 evra. Stanija Dobrojević važi za jednog od favorita ove sezone, a sada je u velikom intervjuu sumirasla utiske svog boravka u kući. Ona je sa Darkom Tanasijevićem… »
Stanija se kaje zbog svađe s Kačavendom! Ovim osobama nikada neće oprostiti izdaju: Sumirala utiske pred finale Elite
Kurir pre 2 dana
Večeras je finale " Elite 9". Za najvećeg favorita važi Stanija Dobrojević, koja je pred superfinalnu noć razgovarala sa voditeljem Darkom Tanasijevićem o aktuelnim temama iz Bele kuće. - Stanija, reci mi na šta si ponosna kada je u pitanju tvoje učešće… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 23. jul: Danas jutro sunčano, popodne oblačno sa kišom
Beta pre 1 satjoš 20 povezanih
Rubio i Lavrov se sastali u Manili: Razgovarali o potrebi da se okonča rat između Rusije i Ukrajine
Nedeljnik pre 7 minutajoš 17 povezanih
Ministar Vujić osudio rušenje vikendica Srba kod Gazivoda, pozdravio reakciju EU
Serbian News Media pre 57 minutajoš 8 povezanih