Povezane vesti

Mitar Bošnjaković osvojio srebro sa Srbijom, košarkaša Partizana smo pitali šta dalje: "Ne znam još ništa"

Mitar Bošnjaković osvojio srebro sa Srbijom, košarkaša Partizana smo pitali šta dalje: "Ne znam još ništa"

Telegraf pre 2 dana
Najbolji asistent juniorske košarkaške reprezentacije Srbije Mitar Bošnjaković, nakon osvojene srebrne medalje govorio je za Telegraf. Najpre je izneo utiske posle poraza u finalu od Slovenije. - Celokupno prvenstvo je bilo savršeno. Imali smo peh, malo… »
Mitar Bošnjaković: „Izgledali smo spektakularno ceo turnir, onda jedan loš dan!“

Mitar Bošnjaković: „Izgledali smo spektakularno ceo turnir, onda jedan loš dan!“

Hot sport pre 2 dana
Vidi se da mu je poraz teško pao! Košarkaška reprezentacija Srbije do 20 godina poražena je u finalu Evrobasketa. Bolji od orlića bili su njihovi vršnjaci iz Slovenije, ujedno i domaćini turnira. Konačan rezultat na kraju bio je 84:65. Skrhan nakon… »
Jovanović posle srebra: "Ovo treba da shvatimo kao uspeh"

Jovanović posle srebra: "Ovo treba da shvatimo kao uspeh"

B92 pre 2 dana
Nemanja Jovanović, selektor Srbije za uzrast do 20 godina, oglasio se nakon Evrobasketa. Košarkaši Srbije mlađi od 20 godina osvojili su srebrnu medalju na Evrobasketu u Sloveniji, nakon što su u finalu izgubili od domaćina rezultatom 84:65. Srbija je… »
Selektor srebrnih košarkaša Srbije: "Nije lako objasniti šta se desilo protiv Slovenije, ovo je uspeh"

Selektor srebrnih košarkaša Srbije: "Nije lako objasniti šta se desilo protiv Slovenije, ovo je uspeh"

Telegraf pre 2 dana
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije do 20 godina Nemanja Jovanović obratio se javnosti posle osvojene srebrne medalje. - Pogledao sam utakmicu, iako smo se sinoć kasno vratili iz Slovenije. Nije lako objasniti... Slovenci su odlučili da neke naše… »
Bošnjaković razočaran: "Zaslužili smo zlato"

Bošnjaković razočaran: "Zaslužili smo zlato"

B92 pre 2 dana
Mitar Bošnjaković se oglasio nakon završetka Evroskog prvenstva. Košarkaši Srbije mlađi od 20 godina osvojili su srebrnu medalju na Evrobasketu u Sloveniji, nakon što su u finalu izgubili od domaćina rezultatom 84:65. Srbija je imala prednost u finalnoj… »

Vesti dana »