Povezane vesti

„Faraon“ obrisan na TikToku posle sumnji na promociju pedofilije

„Faraon“ obrisan na TikToku posle sumnji na promociju pedofilije

Vreme pre 1 dan
MUP ukida naloge influensera iz Sremske Mitrovice, a ovaj tvrdi da policija kod njega ništa nije našla i da su „lažne“ bile dojave zbog kojih je priveden. Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je u ponedeljak da je TikTok nalog lica poznatog pod… »
Oglasio se faraon zbog čije pesme se pobunio ceo Balkan: Policija mi upala, a onda su videli šta je u telefonu

Oglasio se faraon zbog čije pesme se pobunio ceo Balkan: Policija mi upala, a onda su videli šta je u telefonu

Telegraf pre 1 dan
Poznati influenser, u javnosti poznat kao Faraon, oglasio se neposredno nakon izlaska iz policijske stanice gde je bio zadržan na informativnom razgovoru. Podsetimo Faraon se našao u centru nezapamćenog skandala nakon što je na društvenim mrežama objavio… »
Sramno oglašavanje jezivog influensera: Jutjuber Faraon pušten na slobodu, pa još i zapretio

Sramno oglašavanje jezivog influensera: Jutjuber Faraon pušten na slobodu, pa još i zapretio

Blic pre 1 dan
Na društvenim mrežama pokrenuta je peticija za gašenje njegovih profila, a roditelji i javnost izražavaju zabrinutost zbog uticaja na maloletnike. Policija mu je pretresla stan i oduzela elektronske uređaje, ali je nakon ispitivanja pušten zbog… »
Oglasio se faraon posle saslušanja u policiji: "Inspektori su bili u čudu kad su videli šta se nalazi u mojim telefonima" -…

Oglasio se faraon posle saslušanja u policiji: "Inspektori su bili u čudu kad su videli šta se nalazi u mojim telefonima" -…

Kurir pre 1 dan
Kontroverzni influenser i tiktoker Marko Radmanović iz Sremske Mitrovice, poznatiji kao Faraon, oglasio se na društvenim mrežama nakon što je 17. jula priveden na informativni razgovor povodom spota za pesmu "Žig zveri", za koji nadležni navode da… »

Vesti dana »