Povezane vesti

"Svirao sam dok mi je srce bilo slomljeno", Borko o teškom periodu, nastupima i svadbi gde je mlada pobegla

"Svirao sam dok mi je srce bilo slomljeno", Borko o teškom periodu, nastupima i svadbi gde je mlada pobegla

Telegraf pre 21 dana
Virtuoz na harmonici Borko Radivojević godinama je prisutan na najvećim slavljima, a iza njega su brojne priče koje bi, kako i sam priznaje, jednog dana mogle da završe u knjizi. Gostujući u „Šorkastu“ na Blic televizije, otvoreno je govorio o najtežim… »
"Mlada pobegla sa svadbe, pa za sat vremena našli drugu": Poznati harmonikaš otkrio šok detalje sa veselja

"Mlada pobegla sa svadbe, pa za sat vremena našli drugu": Poznati harmonikaš otkrio šok detalje sa veselja

Mondo pre 22 dana
Virtuoz na harmonici Borko Radivojević godinama je prisutan na najvećim slavljima, a iza njega su brojne priče koje bi, kako i sam priznaje, jednog dana mogle da završe u knjizi. Otvoreno je govorio o najtežim trenucima, neobičnim situacijama sa svadbi… »
Svirao sam dok mi je srce bilo slomljeno: Borko Radivojević o smrti najmilijih, estradi i svadbi sa koje je mlada pobegla…

Svirao sam dok mi je srce bilo slomljeno: Borko Radivojević o smrti najmilijih, estradi i svadbi sa koje je mlada pobegla…

Večernje novosti pre 22 dana
VIRTOUZ na harmonici Borko Radivojević godinama je prisutan na najvećim slavljima, a iza njega su brojne priče koje bi, kako i sam priznaje, jednog dana mogle da završe u knjizi. Foto: Privatna arhiva Otvoreno je govorio o najtežim trenucima, neobičnim… »
"Mlada pobegla sa svadbe, pa za sat vremena našli drugu": Naš harmonikaš o situacijama za koje niste znali da se dešavaju na…

"Mlada pobegla sa svadbe, pa za sat vremena našli drugu": Naš harmonikaš o situacijama za koje niste znali da se dešavaju na…

Nova pre 22 dana
Tokom dugogodišnje karijere, harmonikaš Borko Radivojević, prisustvovao je brojnim neobičnim situacijama, ali jedna svadba nadmašila je sve ostale. Naime, kada su muzičari stigli po mladu, zatekli su prazan stan. - Doživeo sam da na svadbi nema mlade… »
"Svirao sam dok mi je srce bilo slomljeno“ Borko Radivojević o smrti najmilijih, estradi i svadbi sa koje je mlada pobegla…

"Svirao sam dok mi je srce bilo slomljeno“ Borko Radivojević o smrti najmilijih, estradi i svadbi sa koje je mlada pobegla…

Blic pre 22 dana
Borko Radivojević, poznati harmonikaš, govori o teškim trenucima kada je morao da nastupa uprkos ličnoj tragediji, ukazujući na posvećenost poslu. Opisuje neobične situacije sa svadbi, uključujući događaj kada je mlada pobegla, ali su za sat vremena… »

Vesti dana »