Povezane vesti

"Svirao sam dok mi je srce bilo slomljeno", Borko o teškom periodu, nastupima i svadbi gde je mlada pobegla

"Svirao sam dok mi je srce bilo slomljeno", Borko o teškom periodu, nastupima i svadbi gde je mlada pobegla

Telegraf pre 1 dan
Virtuoz na harmonici Borko Radivojević godinama je prisutan na najvećim slavljima, a iza njega su brojne priče koje bi, kako i sam priznaje, jednog dana mogle da završe u knjizi. Gostujući u „Šorkastu“ na Blic televizije, otvoreno je govorio o najtežim… »
"Mlada pobegla sa svadbe, pa za sat vremena našli drugu": Poznati harmonikaš otkrio šok detalje sa veselja

"Mlada pobegla sa svadbe, pa za sat vremena našli drugu": Poznati harmonikaš otkrio šok detalje sa veselja

Mondo pre 1 dan
Virtuoz na harmonici Borko Radivojević godinama je prisutan na najvećim slavljima, a iza njega su brojne priče koje bi, kako i sam priznaje, jednog dana mogle da završe u knjizi. Otvoreno je govorio o najtežim trenucima, neobičnim situacijama sa svadbi… »
Svirao sam dok mi je srce bilo slomljeno: Borko Radivojević o smrti najmilijih, estradi i svadbi sa koje je mlada pobegla…

Svirao sam dok mi je srce bilo slomljeno: Borko Radivojević o smrti najmilijih, estradi i svadbi sa koje je mlada pobegla…

Večernje novosti pre 1 dan
VIRTOUZ na harmonici Borko Radivojević godinama je prisutan na najvećim slavljima, a iza njega su brojne priče koje bi, kako i sam priznaje, jednog dana mogle da završe u knjizi. Foto: Privatna arhiva Otvoreno je govorio o najtežim trenucima, neobičnim… »
"Mlada pobegla sa svadbe, pa za sat vremena našli drugu": Naš harmonikaš o situacijama za koje niste znali da se dešavaju na…

"Mlada pobegla sa svadbe, pa za sat vremena našli drugu": Naš harmonikaš o situacijama za koje niste znali da se dešavaju na…

Nova pre 1 dan
Tokom dugogodišnje karijere, harmonikaš Borko Radivojević, prisustvovao je brojnim neobičnim situacijama, ali jedna svadba nadmašila je sve ostale. Naime, kada su muzičari stigli po mladu, zatekli su prazan stan. - Doživeo sam da na svadbi nema mlade… »
"Svirao sam dok mi je srce bilo slomljeno“ Borko Radivojević o smrti najmilijih, estradi i svadbi sa koje je mlada pobegla…

"Svirao sam dok mi je srce bilo slomljeno“ Borko Radivojević o smrti najmilijih, estradi i svadbi sa koje je mlada pobegla…

Blic pre 1 dan
Borko Radivojević, poznati harmonikaš, govori o teškim trenucima kada je morao da nastupa uprkos ličnoj tragediji, ukazujući na posvećenost poslu. Opisuje neobične situacije sa svadbi, uključujući događaj kada je mlada pobegla, ali su za sat vremena… »

Vesti dana »