Povezane vesti

Predsednik čestitao Bernamu: Uveren sam da ćemo nastaviti da unapređujemo odnose

Predsednik čestitao Bernamu: Uveren sam da ćemo nastaviti da unapređujemo odnose

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Endiju Bernamu stupanje na dužnost premijera Velike Britanije i dodao da je uveren da će zajedničkim radom nastaviti da unapređuju odnose Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva. "Srdačne čestitke… »
Vučić čestitao premijeru Bernamu: Uveren sam da ćemo nastaviti unapređenje odnosa

Vučić čestitao premijeru Bernamu: Uveren sam da ćemo nastaviti unapređenje odnosa

Euronews pre 2 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Endiju Bernamu stupanje na dužnost premijera Velike Britanije i dodao da je uveren da će zajedničkim radom nastaviti da unapređuju odnose Srbije i Ujedinjenog Kraljevstva. "Srdačne čestitke Endiju… »
Vučić čestitao novom britanskom premijeru Endiju Bernamu: "Uveren sam da ćemo nastaviti da unapređujemo odnose"

Vučić čestitao novom britanskom premijeru Endiju Bernamu: "Uveren sam da ćemo nastaviti da unapređujemo odnose"

Blic pre 2 dana
Vučić je poželeo Bernamu mnogo uspeha u radu Kako je rekao, uveren je da će nastaviti da unapređuju odnose Srbije i Velike Britanije Predsednik Aleksandar Vučić uputio je srdačne čestitke Endiju Bernamu, koji je danas postao novi premijer Velike… »

Vesti dana »