Povezane vesti
Jedna učesnica sat vremena pre superfinala plače kao kiša! Razlog će sve dirnuti pravo u srce, ovaj muškarac je teši
Kurir pre 1 dan
Hana Duvnjak ponovo se rasplakala sat vremena pred superfinale Elite 9 jer nije dobila haljinu za spektakularnu noć. - Dobro je prestani plakati, ideš kod Arije, ja bih izašao u kesi - rekao je Nerio. - Ja ne bih, hoću jednom u životu da se osećam lepo -… »
"Sve ćete videti večeras" Dušica Jakovljević pred sam početak superfinala otvorila dušu: Spremnija sam nego ikad
Kurir pre 1 dan
Deset meseci pez predaha, čak 310 dana života pod budnim okom kamera, a više od sedam hiljlada sati smeha, suza, ljubavnih drama, raskida, prijateljstava, sukoba i trenutaka o kojima je pričao ceo region, a sada je otkucao čas da se svedu računi, jer će… »
Potresne ispovesti elite 9 zbog kojih je Srbija plakala. U rijalitiju se ogolili do koske: likvidacije, kliničke smrti…
Kurir pre 1 dan
Deset meseci pez predaha, čak 309 dana života pod budnim okom kamera, a više od sedam hiljlada sati smeha, suza, ljubavnih drama, raskida, prijateljstava, sukoba i trenutaka o kojima je pričao ceo region, a sada je otkucao čas da se svedu računi, jer će… »
Vesti dana »
Aneli Ahmić se guši u suzama! Pozlilo joj, obezbeđenje reagovalo: "Nisam znala da mi je majka bila u bolnici" (video)
Blic pre 47 minutajoš 1 povezana
Vremeplov: Hrišćanska vojska potukla Turke, koji su odustali od opsade Beograda
RTV pre 2 satajoš 1 povezana
Zelenski ponovo pozvao Fedorova! Novi sastanak usred protesta koji tresu Ukrajinu! Sastanak iza zatvorenih vrata
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana
Kamion naleteo na vozača Hitne pomoći, doktorka prevezla dete u nišku bolnicu
Politika pre 52 minutajoš 1 povezana