Povezane vesti
Darko Tanasijević raskrinkao finaliste Elite: "Imam klipove Stanije i Asmina, Dane mi je rekao Sofijinu tajnu"
Mondo pre 1 dan
Darko Tanasijević je na poligrafu pred samu završnicu Elite 9 otkrio sve tajne učesnika, a kroz smeh je rekao da je ponovo došao da proveri da li laže ili govori istinu. - Nisam, ali prošlog puta ste od mene napravili lažova, pa su me svi prozivali na… »
Evo da li je Stanija dobila honorar pre ulaska u elitu Darko Tanasijević razotrkio sve o takmičarima tik pred finale: Imam…
Kurir pre 1 dan
Pred finale Elite 9, Darko Tanasijević je iskreno govorio o svojim poduhvatima, ali se dotakao i aktuelnih rijaliti takmičara. Dao je svoj sud o tome da li će Dane razotkriti tajne Sofije Janićijević, ali je otkrio i da li poseduje dokaze o Staniji… »
Voli rijaliti, ulazi sledeće sezone: Darko Tanasijević na Blic poligrafu raskrinkao finaliste Elite: "Imam klipove Stanije i…
Blic pre 1 dan
Komentarisao je učešće Stanije Dobrojević u rijalitiju rekavši da je i ona, kao i mnogi drugi, doživela blam zbog svog ponašanja pred kamerama. Istakao je da su mnogi odnosi među učesnicima, kao što su Maja i Asmin ili Sofija i Dane, ispunjeni… »
Vesti dana »
Aneli Ahmić se guši u suzama! Pozlilo joj, obezbeđenje reagovalo: "Nisam znala da mi je majka bila u bolnici" (video)
Blic pre 47 minutajoš 1 povezana
Vremeplov: Hrišćanska vojska potukla Turke, koji su odustali od opsade Beograda
RTV pre 2 satajoš 1 povezana
Zelenski nakon ministra odbrane, smenio i vrhovnog komandanta Oružanih snaga Ukrajine
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
Doktorka koja je svojim vozilom prevezla dete za Niš nakon nesreće saniteta iz Vranja, slučajno naišla
OK radio pre 2 satajoš 1 povezana