Povezane vesti
Mirna kupovina u marketu pretvorila se u pravi košmar: Muškarac tek na kasi shvatio koga vozi u kolicima (foto)
Mondo 20.07.2026
Odlazak u prodavnicu pretvorio se u pravu avanturu za Davida Šmigoca. Na Fejsbuku je napisao da je tokom kupovine u supermarketu u Murskoj Soboti, gradu na severu Slovenije, oko 20 minuta vozio zmiju u kolicima, a da toga nije bio ni svestan. Kako je… »
(Foto) Muškarac doživeo šok u supermarketu! Gurao kolica 20 minuta, a kada je na kasi posegao za torbom usledio je horor…
Blic 20.07.2026
Životinju je primetio tek na kasi, kada ga je iznenadila dok je uzimao torbu Prodavnica se izvinila kupcu, proverila sva kolica i istakla da je ovo prvi ovakav incident kod njih Slovenac je umalo doživeo šok tokom obavljanja kupovine. Naime, nakon… »
"Samo je izvirila i poručila mi - evo me!" Gurao je kolica 20 minuta, a kada je na kasi posegao za torbom usledio je horor…
Kurir 20.07.2026
Zamislite sledeću situaciju: mirno gurate kolica kroz supermarket, uzimate hleb, mleko i možda nešto na akciji za večeru. A onda vas na kasi iznenada "prijateljica" podseti da je tu: "Evo me." To nije scena iz horor filma niti loš vic, već istinita priča… »
"Gospođo, ne paničite": Vozao je kolica 20 minuta po prodavnici, a da nije primetio gošću
Telegraf 20.07.2026
Trgovački lanac: Proveravamo kolica nekoliko puta dnevno. Mušterija koja je podelila svoje iskustvo na društvenim mrežama kupovala je oko 20 minuta sa skrivenom „pratnjom“ obmotanom oko kolica za kupovinu, a da ništa nije sumnjala. "Napravio sam pravi… »
Vesti dana »
U Srbiji i dalje toplo, zahlađenje i pad temperature stižu sredinom septembra
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 41 povezana
Niški studenti pozivani na informativne razgovore zbog najavljenog protesta
Naissus info pre 48 minutajoš 17 povezanih
Zakasnelo uništavanje ambrozije i problemi sa alergijama u Srbiji
Naslovi.ai pre 3 satajoš 6 povezanih
Reakcije BIA i struke na navode o prisluškivanju studenata špijunskim softverom
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 13 povezanih