Povezane vesti
Mirna kupovina u marketu pretvorila se u pravi košmar: Muškarac tek na kasi shvatio koga vozi u kolicima (foto)
Mondo pre 2 dana
Odlazak u prodavnicu pretvorio se u pravu avanturu za Davida Šmigoca. Na Fejsbuku je napisao da je tokom kupovine u supermarketu u Murskoj Soboti, gradu na severu Slovenije, oko 20 minuta vozio zmiju u kolicima, a da toga nije bio ni svestan. Kako je… »
(Foto) Muškarac doživeo šok u supermarketu! Gurao kolica 20 minuta, a kada je na kasi posegao za torbom usledio je horor…
Blic pre 2 dana
Životinju je primetio tek na kasi, kada ga je iznenadila dok je uzimao torbu Prodavnica se izvinila kupcu, proverila sva kolica i istakla da je ovo prvi ovakav incident kod njih Slovenac je umalo doživeo šok tokom obavljanja kupovine. Naime, nakon… »
"Samo je izvirila i poručila mi - evo me!" Gurao je kolica 20 minuta, a kada je na kasi posegao za torbom usledio je horor…
Kurir pre 2 dana
Zamislite sledeću situaciju: mirno gurate kolica kroz supermarket, uzimate hleb, mleko i možda nešto na akciji za večeru. A onda vas na kasi iznenada "prijateljica" podseti da je tu: "Evo me." To nije scena iz horor filma niti loš vic, već istinita priča… »
"Gospođo, ne paničite": Vozao je kolica 20 minuta po prodavnici, a da nije primetio gošću
Telegraf pre 2 dana
Trgovački lanac: Proveravamo kolica nekoliko puta dnevno. Mušterija koja je podelila svoje iskustvo na društvenim mrežama kupovala je oko 20 minuta sa skrivenom „pratnjom“ obmotanom oko kolica za kupovinu, a da ništa nije sumnjala. "Napravio sam pravi… »
Vesti dana »
U Ulici Vasilija Đurovića Žarkog manja saobraćaja nezgoda
Prokuplje press pre 35 minutajoš 1 povezana
Kos: Predstavnici srpskog civilnog društva izloženi kampanjama blaćenja i ličnim napadima
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Liberijske vlasti zaplenile drogu vrednu 370 miliona dolara, uhapšena osoba sa srpskim pasošem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana