Povezane vesti

"Zvao me je sveštenik" Bora Santana na finalu Elite progovorio o Milici Kemez, pa pomenuo pomirenje: "Ništa joj ne zameram"…

"Zvao me je sveštenik" Bora Santana na finalu Elite progovorio o Milici Kemez, pa pomenuo pomirenje: "Ništa joj ne zameram"…

Kurir pre 1 dan
Na superfinalu Elite 9 pojavio se i Bora Santana koji je razgovarao sa okupljenim medijima, među kojima je bio i Kurir. Tom prilikom, progovorio je o bivšoj ženi, Milici Kemez. Najpre, priznao je da je razočaran, ali najviše u sebe, ali je i otkrio ko je… »
"Milica me je zvala preko sveštenika" Bora Santana razočaran stigao u Šimanovce i progovorio o pobedniku Elite 9: "On je…

"Milica me je zvala preko sveštenika" Bora Santana razočaran stigao u Šimanovce i progovorio o pobedniku Elite 9: "On je…

Blic pre 1 dan
Bora se još nije zvanično razveo od Milice Kemez i kroz sveštenika je kontaktiran povodom razvoda. Asmin i Maja su držali pažnju u rijalitiju i moguć je njihov trijumf. Bora Santana vidno nervozan stigao je na finale Elite 9 gde je govorio o bivšim… »
"Milica me je zvala preko sveštenika" Santana razočaran stigao na finale Elite: Evo kome predviđa pobedu

"Milica me je zvala preko sveštenika" Santana razočaran stigao na finale Elite: Evo kome predviđa pobedu

Telegraf pre 1 dan
Bora Santana stigao je na finale Elite 9pa je progovorio o bivšim rijaliti učesnicima. Santana je otkrio i kome predviđa pobedu ali se dotakao i odnosa sa bivšom suprugom Milicom Kemez. Bora je priznao da je razočaran, ali najviše u sebe. - Razočaran… »

Vesti dana »