Повезане вести
"Звао ме је свештеник" Бора Сантана на финалу Елите проговорио о Милици Кемез, па поменуо помирење: "Ништа јој не замерам"…
Курир пре 26 дана
На суперфиналу Елите 9 појавио се и Бора Сантана који је разговарао са окупљеним медијима, међу којима је био и Курир. Том приликом, проговорио је о бившој жени, Милици Кемез. Најпре, признао је да је разочаран, али највише у… »
"Милица ме је звала преко свештеника" Бора Сантана разочаран стигао у Шимановце и проговорио о победнику Елите 9: "Он је…
Блиц пре 26 дана
Бора се још није званично развео од Милице Кемез и кроз свештеника је контактиран поводом развода. Асмин и Маја су држали пажњу у ријалитију и могућ је њихов тријумф. Бора Сантана видно нервозан стигао је на финале Елите 9 где… »
"Милица ме је звала преко свештеника" Сантана разочаран стигао на финале Елите: Ево коме предвиђа победу
Телеграф пре 26 дана
Бора Сантана стигао је на финале Елите 9па је проговорио о бившим ријалити учесницима. Сантана је открио и коме предвиђа победу али се дотакао и односа са бившом супругом Милицом Кемез. Бора је признао да је разочаран, али… »
Вести дана »
У Србији активно 39 пожара: Локалне ситуације под контролом у општинама Бујановац и Бојник
Наслови.аи пре 2 сатајош 24 повезане
Новак изгубио и није издржао ужас Синсинатија, болан пораз пред УС Опен
Нова пре 1 данјош 50 повезаних
(Видео) Огромна ватра стиже до насеља, ватрогасци на измаку снага! Пакао на црногорском приморју: "Постало је још горе!"
Блиц пре 4 сатијош 53 повезане