Povezane vesti

Hezonja plaća skoro milion dolara da ode iz Reala

Hezonja plaća skoro milion dolara da ode iz Reala

B92 pre 16 sati
Hrvatski košarkaš Mario Hezonja napušta Real Madrid ovog leta. Svakog leta je neka drama oko Marija Hezonje, a ove godine se čini da se nešto konkretno zapravo desilo jer je hrvatski košarkaš obavestio Real Madrid da napušta ekipu i da ide u NBA. Kada je… »
Veliki preokret: Mario Hezonja napušta Real i vraća se u NBA?!

Veliki preokret: Mario Hezonja napušta Real i vraća se u NBA?!

Hot sport pre 18 sati
Hteo bi ponovo da se oproba u najjačoj ligi na svetu! Jedan od najboljih igrača Real Madrida, Mario Hezonja, mogao bi ovog leta da napravi veliki korak u karijeri i vrati se u NBA ligu. Prema informacijama koje je objavio pouzdani španski novinar Ćema de… »
Samo da ode iz Reala: Hezonja sam plaća klauzulu

Samo da ode iz Reala: Hezonja sam plaća klauzulu

Sport klub pre 17 sati
Košarkaš Mario Hezonja čvrsto je odlučio da napusti Real Madrid ovoga leta zbog čega će sam platiti klauzulu koju ima u ugovoru. Posle sezone bez trofeja, koja za kraljevski klub nije bila uspešna ni u jednom segmentu, hrvatski košarkaš je rešio da… »
Hezonja plaća da ode iz Reala, Hrvat doneo važnu odluku

Hezonja plaća da ode iz Reala, Hrvat doneo važnu odluku

Nova pre 17 sati
Svako leto donosi novu dramu oko statusa Marija Hezonje, ali ovog puta stvar je konačna, hrvatski košarkaš zvanično je obavestio čelnike Real Madrida da napušta klub i karijeru nastavlja u NBA ligi. Prilikom potpisivanja višegodišnjeg ugovora sa… »
Evo koliko će Mario Hezonja platiti Real Madridu da ode u NBA

Evo koliko će Mario Hezonja platiti Real Madridu da ode u NBA

Telegraf pre 19 sati
Mario Hezonja doneo je odluku da napusti Real Madrid i vrati se u NBA ligu, a sada je poznato i koliko će njegov odlazak koštati. Hezonja je obavestio čelnike Reala da će aktivirati izlaznu klauzulu iz ugovora i tako otvoriti vrata povratku u najjaču… »

Vesti dana »