Povezane vesti
"Ovo je moja pravda!" Matora nakon izlaska iz Elite u zagrljaju devojke: Dragana joj saopštila najlepše vesti
Telegraf pre 7 sati
Jovana Tomić Matora napustila je "Elitu 9" kao osmoplasirana finalistkinja, a odmah po izlasku sačekala ju je emotivna partnerka Dragana Stojančević. Njih dve su zajedno dale prvi intervju, u kojem je Matora govorila o svom učešću, odnosu sa Draganom… »
(Video) "Ovo je moja pravda, pored mene je žena koja me voli" Jovana Tomić Matora nakon izlaska iz Elite 9, Dragana je…
Blic pre 8 sati
Jovana Tomić Matora je završila svoje učešće u Eliti 9 kao 8. finalista, a po izlasku sačekala ju je njena emotivna izabranica, Dragana. Dragana je istakla da je Jovanin otac bio velika podrška i da je zbog ćerke uspešno napredovao sa zdravljem. Jovana… »
Razmenjuju nežnosti pred kamerama Matora i Dragana kao da nema nikog oko njih, otkrile dalje planove van rijalitija (video)
Kurir pre 13 sati
Jovana Tomić Matora i Dragana Stojančević pokazale su da je njihova ljubav opstala i nakon završetka “ Elite 9”. Njih dve su se na superfinalu pojavile zajedno, nisu skrivale emocije, a pred kamerama su razmenile nežne poljupce i zagrljaje. Matora je… »
Vesti dana »
Eskalacija sukoba: Iran u „totalnom ratu“, pretnje Hutija i diplomatski napori SAD
Naslovi.ai pre 0 minutajoš 52 povezane
Afrička kuga svinja: Stanje na terenu, kadrovske promene i dosledno sprovođenje mera
Naslovi.ai pre 1 satjoš 26 povezanih
Srbija pod crvenim meteoalarmom: Večeras se očekuju orkanski udari vetra i krupan grad
Naslovi.ai pre 30 minutajoš 93 povezane
EU kritikovala Kosovo jer nije dozvolilo srpskim tužiocima da se vrate na posao
Serbian News Media pre 29 minutajoš 20 povezanih
U Požarevcu uhapšene dve osobe, pronađena materija nalik na drogu
Serbian News Media pre 19 minutajoš 19 povezanih