Povezane vesti

"Ovo je moja pravda!" Matora nakon izlaska iz Elite u zagrljaju devojke: Dragana joj saopštila najlepše vesti

"Ovo je moja pravda!" Matora nakon izlaska iz Elite u zagrljaju devojke: Dragana joj saopštila najlepše vesti

Telegraf pre 7 sati
Jovana Tomić Matora napustila je "Elitu 9" kao osmoplasirana finalistkinja, a odmah po izlasku sačekala ju je emotivna partnerka Dragana Stojančević. Njih dve su zajedno dale prvi intervju, u kojem je Matora govorila o svom učešću, odnosu sa Draganom… »
(Video) "Ovo je moja pravda, pored mene je žena koja me voli" Jovana Tomić Matora nakon izlaska iz Elite 9, Dragana je…

(Video) "Ovo je moja pravda, pored mene je žena koja me voli" Jovana Tomić Matora nakon izlaska iz Elite 9, Dragana je…

Blic pre 8 sati
Jovana Tomić Matora je završila svoje učešće u Eliti 9 kao 8. finalista, a po izlasku sačekala ju je njena emotivna izabranica, Dragana. Dragana je istakla da je Jovanin otac bio velika podrška i da je zbog ćerke uspešno napredovao sa zdravljem. Jovana… »
Razmenjuju nežnosti pred kamerama Matora i Dragana kao da nema nikog oko njih, otkrile dalje planove van rijalitija (video)

Razmenjuju nežnosti pred kamerama Matora i Dragana kao da nema nikog oko njih, otkrile dalje planove van rijalitija (video)

Kurir pre 13 sati
Jovana Tomić Matora i Dragana Stojančević pokazale su da je njihova ljubav opstala i nakon završetka “ Elite 9”. Njih dve su se na superfinalu pojavile zajedno, nisu skrivale emocije, a pred kamerama su razmenile nežne poljupce i zagrljaje. Matora je… »

Vesti dana »