Povezane vesti
"Ovo je moja pravda!" Matora nakon izlaska iz Elite u zagrljaju devojke: Dragana joj saopštila najlepše vesti
Telegraf pre 26 dana
Jovana Tomić Matora napustila je "Elitu 9" kao osmoplasirana finalistkinja, a odmah po izlasku sačekala ju je emotivna partnerka Dragana Stojančević. Njih dve su zajedno dale prvi intervju, u kojem je Matora govorila o svom učešću, odnosu sa Draganom… »
(Video) "Ovo je moja pravda, pored mene je žena koja me voli" Jovana Tomić Matora nakon izlaska iz Elite 9, Dragana je…
Blic pre 26 dana
Jovana Tomić Matora je završila svoje učešće u Eliti 9 kao 8. finalista, a po izlasku sačekala ju je njena emotivna izabranica, Dragana. Dragana je istakla da je Jovanin otac bio velika podrška i da je zbog ćerke uspešno napredovao sa zdravljem. Jovana… »
Razmenjuju nežnosti pred kamerama Matora i Dragana kao da nema nikog oko njih, otkrile dalje planove van rijalitija (video)
Kurir pre 26 dana
Jovana Tomić Matora i Dragana Stojančević pokazale su da je njihova ljubav opstala i nakon završetka “ Elite 9”. Njih dve su se na superfinalu pojavile zajedno, nisu skrivale emocije, a pred kamerama su razmenile nežne poljupce i zagrljaje. Matora je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do 35 stepeni, od utorka osveženje sa pljuskovima
Naslovi.ai pre 1 satjoš 27 povezanih
Tužilac Vujičić: Sumnjam da mi je automobil zapaljen zbog postupaka koje vodim
Danas pre 1 satjoš 19 povezanih
Broj žrtava zemljotresa u Indoneziji porastao na 51: Raseljeno na hiljade ljudi, proglašeno vanredno stanje
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 16 povezanih
UŽIVO Predstavljanje Alberta Rijere, novog trenera FK Crvena zvezda: Španac istakao da je svestan veličine kluba
Euronews pre 10 minutajoš 21 povezana
Đedović Handanović: Pregovori oko NIS-a napreduju, RHE Bistrica strateški projekat
Naslovi.ai pre 2 satajoš 16 povezanih