Povezane vesti

"Ne volim nijednu pobednicu" Ivan Marinković o Stanijinoj pobedi, pa spomenuo ćerku Lenu i sina Željka: "Ima mnogo toga da se…

"Ne volim nijednu pobednicu" Ivan Marinković o Stanijinoj pobedi, pa spomenuo ćerku Lenu i sina Željka: "Ima mnogo toga da se…

Blic pre 2 dana
Stanija Dobrojević je pobedila u finalu 'Elite', dok je Ivan Marinković zauzeo četvrto mesto. Ivan je izjavio da je iznenađen svojim plasmanom, ali da je zadovoljan kako je odigrao sezonu. Sinoć je u Šimanovcima održano finale "Elite " u kojoj je pobedu… »
"Drago mi je što je Aneli doživela krah": Ivan Marinković opleo po takmičarima, pa spomenuo ćerku i sina

"Drago mi je što je Aneli doživela krah": Ivan Marinković opleo po takmičarima, pa spomenuo ćerku i sina

Mondo pre 1 dan
Sinoć je u Šimanovcima održano finale "Elite " u kojoj je pobedu odnela Stanija Dobrojević, dok je drugo mesto uzela Aneli Ahmić. Nako proglašenja pobednika razgovarali smo sa Ivanom Marinkovićem koji je zauzeo četvrto mesto. Na pitanje kada li se nada… »
Nije zadovoljan pobednicom: Ivan Marinković opleo po Staniji, pa spomenuo ćerku i sina, evo da li će ih zvati

Nije zadovoljan pobednicom: Ivan Marinković opleo po Staniji, pa spomenuo ćerku i sina, evo da li će ih zvati

Telegraf pre 1 dan
Ivan Marinković zauzeo je visoko četvrto mesto u rijalitiju "Eilta" zbog čega je prezadovoljan. Bivši muž Goce Tržan uvek je zauzimao pozicije među prvih 10, a ovaj plasman ga je iznenadio. - Realno nadao sam se, uvek sam tu negde u prvih pet, šest, ali… »

Vesti dana »