Povezane vesti

Nakon sukoba u finalu Elite 9, ovog takmičara više nećemo gledati na Pinku: "Radili su sve da me unište" (video)

Nakon sukoba u finalu Elite 9, ovog takmičara više nećemo gledati na Pinku: "Radili su sve da me unište" (video)

Blic pre 2 dana
Oštro je komentarisao Ivana Marinkovića, tvrdeći da Ivan nikada ne može da pobedi u rijalitiju. Na kraju je poručio da će se sada boriti za svoju porodicu i čast i najavio promenu, te novu fazu razvoja svog života. Anđelo Ranković se nakon napuštanja… »
Ovog takmičara više nećemo gledati u Eliti, presekao nakon sukoba u finalu: "Radili su sve da me unište"

Ovog takmičara više nećemo gledati u Eliti, presekao nakon sukoba u finalu: "Radili su sve da me unište"

Mondo pre 2 dana
Anđelo Ranković se nakon napuštanja Zadruge 9 Elite osvrnuo na svoje učešće, prokomentarisao suparnike koji su se plasirali bolje od njega, pa doneo konačnu odluku o učešću u rijaliti formatima. Anđelo Ranković napustio je rijaliti na 11. mestu, a ovaj… »
On je zauvek rekao zbogom rijalitiju! Posle Elite 9 rešio da se povuče: Ovo je imao da kaže o sukobu sa Ivanom Marinkovićem

On je zauvek rekao zbogom rijalitiju! Posle Elite 9 rešio da se povuče: Ovo je imao da kaže o sukobu sa Ivanom Marinkovićem

Kurir pre 2 dana
Anđelo Ranković zauzeo je 11. mestu u finalu "Elite 9". On se nakon napuštanja rijalitija osvrnuo na svoje učešće, prokomentarisao dojučerašnje cimere, a onda je rekao i koja je njegova odluka o daljem učešću u ovom formatu. - Ušao sam 11. i izašao 11… »

Vesti dana »