Povezane vesti
"Majke kupuju ćerkama haljinu za venčanje, a ja za sahranu": Potresna objava Nevene Hot nakon što joj je ćerka poginula
Blic pre 1 dan
Uprkos naporima lekara, Anastasija je preminula od zadobijenih povreda. Sahrana Anastasije biće održana u četvrtak 23. jula 2026. godine na groblju Zbeg. Nevena Hot ostala je bez ćerke Anastasije (23) koja je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se… »
"Majke to obično kupuju za ćerkino venčanje, a ja..." Oglasila se rijaliti učesnica čija je ćerka poginula: Potresna objava…
Kurir pre 1 dan
Nevena Hot ostala je bez svoje ćerke jedinice koja je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Borči. Bivša rijaliti učesnica ne miri se sa gubitkom svoje naslednice, a sada je potresnom objavom rastužila sve. - Kupila sam mojoj mezimici, mojoj… »
"Žabice moja, kupila sam haljinu u kojoj ću te sahraniti": Potresna objava Nevene Hot čija je ćerka stradala
Telegraf pre 1 dan
Bivša rijaliti učesnica Nevena Hot preiživljava pravu tragediju nakon što je pre tri dana njena ćerka Anastasija T. poginula u saobraćajnoj nezgodi. Nevena se već danima oglašava na svojim društvenim mrežama i u neverici piše poruke posvećene svojoj… »
Poznat datum i mesto sahrane ćerke Nevene Hot: Poginula u stravičnoj nesreći, oglasila se neutešna majka
Blic pre 1 dan
Anastasija, ćerka bivše rijaliti učesnice Nevene Hot, poginula je u saobraćajnoj nesreći kada se automobil prevrnuo na krov. Vest o tragediji duboko je potresla javnost, a majka se emotivno oprašta od ćerke na društvenim mrežama. Ćerka bivše rijaliti… »
Poznato mesto i vreme sahrane ćerke Nevene Hot: Neutešna majka još jednom se oglasila: Neizmerna tuga
Kurir pre 1 dan
Anastasija T., ćerka bivše učesnice rijalitija "Parovi" i glumice filmova za odrasle Nevene Hot stradala je u saobraćajnoj nesreći u Borči. Vest o njenoj pogibiji potresla je sve koji su je poznavali, ali i koji nisu, jer je jedan mladi život ugašen… »
Poznat datum sahrane ćerke Nevene Hot: Rijaliti učesnica otkrila detalje, nižu se tužni komentari
Telegraf pre 1 dan
Ćerka bivše rijaliti učesnice Nevene Hot tragično je izgubila život pre tri noći u saobraćajnoj nezgodi kada se fiat kojim je upravljala, prevrnuo na krov. Vest o njenoj smrti potresla je čitavu javnost, a njena majka ne može da dođe sebi od tuge. Nevena… »
Vesti dana »
Od heroja Donbasa do šefa vojske: Ko je novi vrhovni komandant Ukrajine? Zbog ovog snimka iz Marijupolja ušao je u legendu - Rusija drhti
Blic pre 22 minutajoš 27 povezanih
Holanđani tvrde: Dušan Tadić dolazi na meč Vojvodina – Ajaks
Sport klub pre 51 minutajoš 39 povezanih
Otežan uvoz naftnih derivata, rad rafinerije ključan za stabilnost tržišta
Nova pre 7 satijoš 28 povezanih
Vremenska prognoza: Stabilizacija danas, sutra novo naoblačenje
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 43 povezane