Povezane vesti
"Majke kupuju ćerkama haljinu za venčanje, a ja za sahranu": Potresna objava Nevene Hot nakon što joj je ćerka poginula
Blic pre 21 dana
Uprkos naporima lekara, Anastasija je preminula od zadobijenih povreda. Sahrana Anastasije biće održana u četvrtak 23. jula 2026. godine na groblju Zbeg. Nevena Hot ostala je bez ćerke Anastasije (23) koja je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se… »
"Majke to obično kupuju za ćerkino venčanje, a ja..." Oglasila se rijaliti učesnica čija je ćerka poginula: Potresna objava…
Kurir pre 21 dana
Nevena Hot ostala je bez svoje ćerke jedinice koja je poginula u saobraćajnoj nesreći koja se desila u Borči. Bivša rijaliti učesnica ne miri se sa gubitkom svoje naslednice, a sada je potresnom objavom rastužila sve. - Kupila sam mojoj mezimici, mojoj… »
"Žabice moja, kupila sam haljinu u kojoj ću te sahraniti": Potresna objava Nevene Hot čija je ćerka stradala
Telegraf pre 21 dana
Bivša rijaliti učesnica Nevena Hot preiživljava pravu tragediju nakon što je pre tri dana njena ćerka Anastasija T. poginula u saobraćajnoj nezgodi. Nevena se već danima oglašava na svojim društvenim mrežama i u neverici piše poruke posvećene svojoj… »
Poznat datum i mesto sahrane ćerke Nevene Hot: Poginula u stravičnoj nesreći, oglasila se neutešna majka
Blic pre 21 dana
Anastasija, ćerka bivše rijaliti učesnice Nevene Hot, poginula je u saobraćajnoj nesreći kada se automobil prevrnuo na krov. Vest o tragediji duboko je potresla javnost, a majka se emotivno oprašta od ćerke na društvenim mrežama. Ćerka bivše rijaliti… »
Poznato mesto i vreme sahrane ćerke Nevene Hot: Neutešna majka još jednom se oglasila: Neizmerna tuga
Kurir pre 21 dana
Anastasija T., ćerka bivše učesnice rijalitija "Parovi" i glumice filmova za odrasle Nevene Hot stradala je u saobraćajnoj nesreći u Borči. Vest o njenoj pogibiji potresla je sve koji su je poznavali, ali i koji nisu, jer je jedan mladi život ugašen… »
Poznat datum sahrane ćerke Nevene Hot: Rijaliti učesnica otkrila detalje, nižu se tužni komentari
Telegraf pre 21 dana
Ćerka bivše rijaliti učesnice Nevene Hot tragično je izgubila život pre tri noći u saobraćajnoj nezgodi kada se fiat kojim je upravljala, prevrnuo na krov. Vest o njenoj smrti potresla je čitavu javnost, a njena majka ne može da dođe sebi od tuge. Nevena… »
Vesti dana »
Šta uradi, crni Dejane?! Stanković došao do neslavnog evropskog rekorda!
Hot sport pre 4 minutajoš 15 povezanih
Danas potpuno pomračenje Sunca u delu Sveta, u Srbiji vidljivo delimično pred zalazak
N1 Info pre 30 minutajoš 11 povezanih
Kosovska policija pretukla Srbina, sa teškim povredama je u šok sobi: Kancelarija za KiM traži hitnu reakciju
NIN pre 39 minutajoš 9 povezanih