Povezane vesti

Rana koja i dalje nije zarasla: Hezonja se prisetio čuvene tuče sa Partizanom!

Rana koja i dalje nije zarasla: Hezonja se prisetio čuvene tuče sa Partizanom!

Hot sport pre 2 dana
Čuvena tuča između Real Madrida i Partizana u četvrtfinalu Evrolige i dalje privlači pažnju košarkaške javnosti, a sada se tog trenutka prisetio i Mario Hezonja. Hrvatski reprezentativac, koji je tada nosio dres madridskog velikana, govorio je o… »
Hezonja o tuči sa Partizanom: "Krenuo sam na Pantera"

Hezonja o tuči sa Partizanom: "Krenuo sam na Pantera"

B92 pre 2 dana
Mario Hezonja prisetio se čuvene tuče košarkaša Real Madrida i Partizana tokom plej-ofa Evrolige. Hrvatski reprezentativac je, gostujući u podkastu " Karijera u retrovizoru", govorio o reprezentaciji, NBA ligi i Realu, ali je posebnu pažnju privukla… »
"O, pa ti si, bre", Hezonja prvi put otkrio šta se desilo usred čuvene tuče sa Partizanom: Tražio sam koga da jurim, a onda…

"O, pa ti si, bre", Hezonja prvi put otkrio šta se desilo usred čuvene tuče sa Partizanom: Tražio sam koga da jurim, a onda…

Kurir pre 2 dana
Prošlo je više od tri godine od čuvene tuče u Madridu, a Mario Hezonja sada je prvi put do detalja opisao šta se dešavalo u trenucima kada je nastao potpuni haos. Hrvatski reprezentativac gostovao je u podkastu "Karijera u retrovizoru", gde se prisetio… »

Vesti dana »