Povezane vesti

Peter Mađar se izvinio u parlamentu i pozvao Orbana na javnu debatu

Peter Mađar se izvinio u parlamentu i pozvao Orbana na javnu debatu

Euronews pre 21 dana
Mađarski premijer Peter Mađar izvinio se zbog greške u vezi sa kandidaturom za predsednika države i poručio da će uvek priznati kada pogreši. "Rekao sam da ćemo grešiti i da ću i ja grešiti. Kada pogrešim, priznaću to i izviniti se. To nije sramota. Ne… »
Mađar: "Priznajem - pogrešio sam"

Mađar: "Priznajem - pogrešio sam"

B92 pre 21 dana
Mađarski premijer Peter Mađar izvinio se zbog greške u vezi sa kandidaturom za predsednika države i poručio da će uvek priznati kada pogreši. "Rekao sam da ćemo grešiti i da ću i ja grešiti. Kada pogrešim, priznaću to i izviniti se. To nije sramota. Ne… »
Mađar se izvinio naciji, pa žestoko udario na Orbana

Mađar se izvinio naciji, pa žestoko udario na Orbana

Politika pre 21 dana
Mađarski premijer optužio opoziciju za trošenje miliona iz budžeta. Mađarski premijer Peter Mađar izvinio se zbog greške u vezi sa kandidaturom za predsednika države i poručio da će uvek priznati kada pogreši. „Rekao sam da ćemo grešiti i da ću i ja… »
Peter Mađar se izvinio u parlamentu: Rekao sam da ćemo grešiti i da ću i ja grešiti, to nije sramota

Peter Mađar se izvinio u parlamentu: Rekao sam da ćemo grešiti i da ću i ja grešiti, to nije sramota

Večernje novosti pre 21 dana
MAĐARSKI premijer Peter Mađar izvinio se zbog greške u vezi sa kandidaturom za predsednika države i poručio da će uvek priznati kada pogreši. foto: Balint Szentgallay/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia "Rekao sam da ćemo grešiti i da ću i ja… »
Peter Mađar se izvinio u parlamentu, pa Orbana "pecnuo" novim nadimkom: Spomenuo i luksuzno imanje

Peter Mađar se izvinio u parlamentu, pa Orbana "pecnuo" novim nadimkom: Spomenuo i luksuzno imanje

Telegraf pre 21 dana

Vesti dana »