Povezane vesti

Peter Mađar se izvinio u parlamentu i pozvao Orbana na javnu debatu

Peter Mađar se izvinio u parlamentu i pozvao Orbana na javnu debatu

Euronews pre 1 dan
Mađarski premijer Peter Mađar izvinio se zbog greške u vezi sa kandidaturom za predsednika države i poručio da će uvek priznati kada pogreši. "Rekao sam da ćemo grešiti i da ću i ja grešiti. Kada pogrešim, priznaću to i izviniti se. To nije sramota. Ne… »
Mađar: "Priznajem - pogrešio sam"

Mađar: "Priznajem - pogrešio sam"

B92 pre 1 dan
Mađarski premijer Peter Mađar izvinio se zbog greške u vezi sa kandidaturom za predsednika države i poručio da će uvek priznati kada pogreši. "Rekao sam da ćemo grešiti i da ću i ja grešiti. Kada pogrešim, priznaću to i izviniti se. To nije sramota. Ne… »
Mađar se izvinio naciji, pa žestoko udario na Orbana

Mađar se izvinio naciji, pa žestoko udario na Orbana

Politika pre 1 dan
Mađarski premijer optužio opoziciju za trošenje miliona iz budžeta. Mađarski premijer Peter Mađar izvinio se zbog greške u vezi sa kandidaturom za predsednika države i poručio da će uvek priznati kada pogreši. „Rekao sam da ćemo grešiti i da ću i ja… »
Peter Mađar se izvinio u parlamentu: Rekao sam da ćemo grešiti i da ću i ja grešiti, to nije sramota

Peter Mađar se izvinio u parlamentu: Rekao sam da ćemo grešiti i da ću i ja grešiti, to nije sramota

Večernje novosti pre 1 dan
MAĐARSKI premijer Peter Mađar izvinio se zbog greške u vezi sa kandidaturom za predsednika države i poručio da će uvek priznati kada pogreši. foto: Balint Szentgallay/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia "Rekao sam da ćemo grešiti i da ću i ja… »
Peter Mađar se izvinio u parlamentu, pa Orbana "pecnuo" novim nadimkom: Spomenuo i luksuzno imanje

Peter Mađar se izvinio u parlamentu, pa Orbana "pecnuo" novim nadimkom: Spomenuo i luksuzno imanje

Telegraf pre 1 dan

Vesti dana »