Povezane vesti

"Kosa mi opada, gvožđe mi je 7": Tanja Savić o ozbiljnim zdravstvenim problemima: "Borim se već..."

"Kosa mi opada, gvožđe mi je 7": Tanja Savić o ozbiljnim zdravstvenim problemima: "Borim se već..."

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Tanja Savić ovih dana nastupa u Crnoj Gori, a pred jedan od izlazaka na binu, otkrila je kako se oseća, ima li vremena da se odmori i istakla da se već neko vreme nosi sa zdravstvenim problemom. Pevačica je u razgovoru sa novinarom otrkila da… »
"Gvožđe mi je 7, kosa mi opada" Tanja Savić o zdravstvenim problemima: "Borim se 5 godina"

"Gvožđe mi je 7, kosa mi opada" Tanja Savić o zdravstvenim problemima: "Borim se 5 godina"

Blic pre 1 dan
Pevačica Tanja Savić pred nastup u Crnoj Gori otkrila detalje svog zdravstvenog stanja Iako nastupa na primorju, ističe da nema vremena za odmor, niti je zanima uživanje na jahtama. Pevačica Tanja Savić ovih dana nastupa u Crnoj Gori, a pred jedan od… »
Tanja Savić o zdravstvenim problemima: To sam zaradila još pre 5 godina kad je bila korona... Otkrila i zašto se ne vozi jahtom…

Tanja Savić o zdravstvenim problemima: To sam zaradila još pre 5 godina kad je bila korona... Otkrila i zašto se ne vozi jahtom…

Kurir pre 1 dan
Tanja Savić ovo leto provodi radno. Pevačica ima niz zakazanih nastupa širom regiona, a ponajviše u Crnoj Gori. Baš tamo je u razgovoru s voditeljem Božom Dobrišom pred jedan nastup u Budvi pomenula svoje zdravstveno stanje, otkrila zašto ne voli da ide… »
"To sam zaradila još tokom korone": Tanja Savić prvi put o zdravstvenim problemima

"To sam zaradila još tokom korone": Tanja Savić prvi put o zdravstvenim problemima

Nova pre 1 dan
Pevačica Tanja Savić uveliko je započela svoje letnje nastupe po Crnoj Gori, ali ne krije da joj je potreban odmor kako bi se posvetila sebi. Tanja je godinama jedna od najtraženijih pevačica u regionu i vredno radi, ali se gust raspored nastupa odrazio… »

Vesti dana »