Povezane vesti
"Prodala sam nula karata, bili su samo konobari" Pevačica priznala ono što mnogi ne bi smeli!
Kurir pre 18 sati
Pevačica Danijela Martinović (53) prisetila se jednom prilikom neprijatnosti koju je doživela kada nije prodala nijednu kartu za svoj nastup. Danijela je tada objasnila šta se dogodilo. - Bio je jedan disko klub u blizini čini mi se Siska, gde sam imala… »
"Prodala sam nula karata, bili su samo konobari" Pevačica se ovog nije stidela, progovorila posle mnogo godina: "Otišla sam…
Blic pre 19 sati
Danijela Martinović je na početku karijere doživela debakl nastupajući pred praznim disko klubom kod Siska. Nije osećala paniku ili stres zbog neuspeha, već ga je prihvatila kao životnu lekciju. Hrvatska pevačica Danijela Martinović (53) podelila je… »
"Otišla sam kući kada sam videla da niko neće doći": Poznata pevačica nije prodala nijednu kartu za nastup
Mondo pre 1 dan
Mnoge današnje velike zvezde suočile su se sa neprijatnim situacijama i neuspesima na samom početku svojih karijera. Jedna od njih je i poznata hrvatska pevačica Danijela Martinović, koja je jednom prilikom doživela pravi koncertni debakl kada za njen… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Stabilizacija danas, sutra novo naoblačenje
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 37 povezanih
Otežan uvoz naftnih derivata u Srbiju zbog niskog vodostaja Dunava
Naslovi.ai pre 38 minutajoš 26 povezanih
Svoj na svome: U Bujanovcu prijavljivanje još traje zbog dijaspore
Bujanovačke pre 2 satajoš 22 povezane
Uhapšen vozač kamiona koji je vozilom udario radnika Hitne pomoći iz Vranja
Radio 021 pre 13 minutajoš 19 povezanih
Eskalacija tenzija na Bliskom istoku: Nastavljeni napadi SAD na Iran i pretnje u Ormuskom moreuzu
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 19 povezanih