Povezane vesti

Iza najpoznatije pesme Olivere Katarine krije se svađa: "Bila sam ljuta i razočarana"

Iza najpoznatije pesme Olivere Katarine krije se svađa: "Bila sam ljuta i razočarana"

B92 pre 1 dan
Olivera Katarina je umrla u 87. godini i za sobom ostavila mnoštvo nezaboravnih dela među kojima je i pesma "Đelem, đelem". Međutim, malo ko zna priču koja se krije iza ove numere. Svojevremeno se pisalo o sukobu Olivere Katarine i hrvatske pevačice… »
Bila sam ljuta i razočarana što je to uradila: Najpoznatija pesma Olivere Katarine krije veliku svađu sa koleginicom (foto)

Bila sam ljuta i razočarana što je to uradila: Najpoznatija pesma Olivere Katarine krije veliku svađu sa koleginicom (foto)

Večernje novosti pre 1 dan
OLIVERA Katarina je umrla u 87. godini i za sobom ostavila mnoštvo nezaboravnih dela među kojima je i pesma "Đelem, đelem". Foto: Printscreen/ YouTube - solopevach Međutim, malo ko zna priču koja se krije iza ove numere. Svojevremeno se pisalo o sukobu… »
Najpoznatija pesma Olivere Katarine krije veliku svađu sa koleginicom: "Bila sam ljuta i razočarana što je to uradila"

Najpoznatija pesma Olivere Katarine krije veliku svađu sa koleginicom: "Bila sam ljuta i razočarana što je to uradila"

Blic pre 1 dan
Na premijeri Olivere, istog dana je objavljena i Terezina verzija U poslednjim godinama života Olivera je živela usamljeno u iznajmljenom stanu, prodajući svoje stvari zbog siromaštva Olivera Katarina je umrla u 87. godini i za sobom ostavila mnoštvo… »

Vesti dana »