Povezane vesti
Revizija pokazala da je Fondacija Gejts sarađivala sa Epstajnom
Sputnik 21.07.2026
Fondacija Gejts, američkog milijardera Bila Gejtsa, saopštila je da je spoljna revizija otkrila da je ta fondacija sarađivala sa osuđenim pokojnim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstajnom, ali da nisu pronađeni dokazi da mu je bilo šta platila… »
Spoljna revizija pokazala da je Fondacija Gejts sarađivala sa Epstinom, ali mu nije plaćala
Euronews 21.07.2026
Fondacija Gejts, američkog milijardera Bila Gejtsa, saopštila je danas da je spoljna revizija otkrila da je ta fondacija sarađivala sa osuđenim pokojnim seksualnim prestupnikom Džefrijem Epstinom, ali da nisu pronađeni dokazi da mu je bilo šta platila… »
Revizija nije pronašla dokaze da je Gejts plaćao Epstina
Politika 21.07.2026
Fondacija Gejts saopštila da je spoljna revizija otkrila saradnju sa Epstinom, ali nisu pronađeni tragovi transakcija. Fondacija Gejts, američkog milijardera Bila Gejtsa, saopštila je danas da je spoljna revizija otkrila da je ta fondacija sarađivala sa… »
Vesti dana »
Paunović: Ja sam kriv za poraz od Grčke, naredio sam da idemo napred
Politika pre 15 minutajoš 9 povezanih
RIK: Povučena lista koalicije Narodna Srbija, dilema šta se brojem pod kojim je proglašena
Danas pre 3 satajoš 3 povezane
Ana Brnabić u N1 debati bez odgovora o rejtingu SNS, rekla da je došla na Vučićevo insistiranje, Nikolić poručila – „kulturna Srbija tek dolazi“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Vremenska prognoza za petak, 25. septembar: Oblačno, kišovito i hladno, do 18 stepeni
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
Nova ideja finskog predsednika: Stub tražio od Maska da proširi Starlink kako bi Ukrajina gađala ruske lansere
Blic pre 1 satjoš 1 povezana