Povezane vesti

Kostov posle Larna: Dobro smo ušli u utakmicu i zasluženo pobedili!

Kostov posle Larna: Dobro smo ušli u utakmicu i zasluženo pobedili!

Hot sport pre 3 dana
Velika pobeda! Prvotimci Crvene zvezde su savladali Larn u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona rezultatom 0:4. Utiske nakon duela je izneo strelac drugog gola na današnjem meču Vasilije Kostov. – Mislim da smo dobro ušli u utakmicu… »
Stanković: Utakmica nije mogla da prođe bolje

Stanković: Utakmica nije mogla da prođe bolje

Radio sto plus pre 3 dana
“Čestitam celoj ekipi, svim momcima, zahvaljujem se navijačima, veoma dugačak put, velika distanca, ali oni su uvek tu uz nas. Čestitke i njima. Prva utakmica u ovom ciklusu nije mogla da prođe bolje. Dobio sam odgovore na terenu”, naveo je Stanković, a… »
Trener Larna: Zvezda je drugi nivo

Trener Larna: Zvezda je drugi nivo

Sport klub pre 3 dana
Šef stručnog štaba Larna Gari Haveron osvrnuo se na težak poraz od Crvene zvezde na domaćem u Severnoj Irskoj 0:4 (0:1) u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona. Svestan je 45-godišnjak koji predvodi tim iz rodnog grada, po kojem se zove klub, da… »
Kostov posle Zvezdinog pokera u Severnoj Irskoj: "Mislim da je to "prelomilo" utakmicu"

Kostov posle Zvezdinog pokera u Severnoj Irskoj: "Mislim da je to "prelomilo" utakmicu"

Telegraf pre 3 dana
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Larna rezultatom 4:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a utiske nakon ubedljivog trijumfa izneo je mladi vezista Vasilije Kostov, strelac drugog pogotka na meču. Kostov je ocenio da je… »
Kakva magija Bukarija! Zvezdin povratnik se oslobodio čuvara i servirao gol Kostovu za 2:0

Kakva magija Bukarija! Zvezdin povratnik se oslobodio čuvara i servirao gol Kostovu za 2:0

Telegraf pre 3 dana
Crvena zvezda je duplirala prednost protiv Larna u Severnoj Irskoj, a za novi gol crveno-belih pobrinuli su se Bukari i Kostov. Igrao se 55. minut kada je Osman Bukari izveo potez koji je podsetio na njegove najbolje dane u dresu Zvezde. Povremeni… »
Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo pobedili Larn u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za LŠ

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo pobedili Larn u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za LŠ

Radio sto plus pre 2 dana
Prednost Zvezdi doneo je Bruno Duarte golom iz penala u 26. minutu, a vođstvo je uvećao Vasilije Kostov pogotkom u 55. minutu. Treći gol za Zvezdu postigao je Duarte u 67. minutu, a konačan rezultat je postavio Muhamed Čam pogotkom u 85. minutu. Nakon… »
Magija Osmana Bukarija: Strašnim driblingom izvrteo rivala i namestio gol Kostovu

Magija Osmana Bukarija: Strašnim driblingom izvrteo rivala i namestio gol Kostovu

Mondo pre 2 dana
Nije dugo trebalo Osmanu Bukariju da ponovo pokaže kakav je majstor u dresu Crvene zvezde. On je na poluvremenu meča sa Larnom u kvalifikacijama za Ligu šampiona zamenio Loizesa Loizua, a već u 55. minutu je asistirao Vasiliju Kostovu za 2:0. Pre toga… »

Vesti dana »