Povezane vesti

Kostov posle Larna: Dobro smo ušli u utakmicu i zasluženo pobedili!

Kostov posle Larna: Dobro smo ušli u utakmicu i zasluženo pobedili!

Hot sport pre 24 dana
Velika pobeda! Prvotimci Crvene zvezde su savladali Larn u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona rezultatom 0:4. Utiske nakon duela je izneo strelac drugog gola na današnjem meču Vasilije Kostov. – Mislim da smo dobro ušli u utakmicu… »
Stanković: Utakmica nije mogla da prođe bolje

Stanković: Utakmica nije mogla da prođe bolje

Radio sto plus pre 24 dana
“Čestitam celoj ekipi, svim momcima, zahvaljujem se navijačima, veoma dugačak put, velika distanca, ali oni su uvek tu uz nas. Čestitke i njima. Prva utakmica u ovom ciklusu nije mogla da prođe bolje. Dobio sam odgovore na terenu”, naveo je Stanković, a… »
Trener Larna: Zvezda je drugi nivo

Trener Larna: Zvezda je drugi nivo

Sport klub pre 24 dana
Šef stručnog štaba Larna Gari Haveron osvrnuo se na težak poraz od Crvene zvezde na domaćem u Severnoj Irskoj 0:4 (0:1) u drugoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona. Svestan je 45-godišnjak koji predvodi tim iz rodnog grada, po kojem se zove klub, da… »
Kostov posle Zvezdinog pokera u Severnoj Irskoj: "Mislim da je to "prelomilo" utakmicu"

Kostov posle Zvezdinog pokera u Severnoj Irskoj: "Mislim da je to "prelomilo" utakmicu"

Telegraf pre 24 dana
Fudbaleri Crvene zvezde savladali su ekipu Larna rezultatom 4:0 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, a utiske nakon ubedljivog trijumfa izneo je mladi vezista Vasilije Kostov, strelac drugog pogotka na meču. Kostov je ocenio da je… »
Kakva magija Bukarija! Zvezdin povratnik se oslobodio čuvara i servirao gol Kostovu za 2:0

Kakva magija Bukarija! Zvezdin povratnik se oslobodio čuvara i servirao gol Kostovu za 2:0

Telegraf pre 24 dana
Crvena zvezda je duplirala prednost protiv Larna u Severnoj Irskoj, a za novi gol crveno-belih pobrinuli su se Bukari i Kostov. Igrao se 55. minut kada je Osman Bukari izveo potez koji je podsetio na njegove najbolje dane u dresu Zvezde. Povremeni… »
Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo pobedili Larn u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za LŠ

Fudbaleri Crvene zvezde ubedljivo pobedili Larn u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za LŠ

Radio sto plus pre 23 dana
Prednost Zvezdi doneo je Bruno Duarte golom iz penala u 26. minutu, a vođstvo je uvećao Vasilije Kostov pogotkom u 55. minutu. Treći gol za Zvezdu postigao je Duarte u 67. minutu, a konačan rezultat je postavio Muhamed Čam pogotkom u 85. minutu. Nakon… »
Magija Osmana Bukarija: Strašnim driblingom izvrteo rivala i namestio gol Kostovu

Magija Osmana Bukarija: Strašnim driblingom izvrteo rivala i namestio gol Kostovu

Mondo pre 23 dana
Nije dugo trebalo Osmanu Bukariju da ponovo pokaže kakav je majstor u dresu Crvene zvezde. On je na poluvremenu meča sa Larnom u kvalifikacijama za Ligu šampiona zamenio Loizesa Loizua, a već u 55. minutu je asistirao Vasiliju Kostovu za 2:0. Pre toga… »

Vesti dana »