Povezane vesti
"Sita mi se nije javila, ukrala nam je pare, ja nju da zovem taman posla!" Nerio i Hana sumirali utiske nakon finala Elite…
Blic pre 1 dan
Par je komentarisao i ponašanje Aneli i Filipa u rijalitiju Istakli su da ih ništa nije razdvojilo i da planiraju zajedničku budućnost. Nakon završenog finala "Zadruge 9 Elite", Nerio Boris Ružanji i Hana Duvnjak sumirali su svoje utiske i pred kamerama… »
"Sita mi se nije javila, ukrala nam pare" Nerio i Hana sumirali utiske nakon Elite: "Biće venčanja"
Telegraf pre 1 dan
Nakon završenog finala "Zadruge 9 Elite", Nerio Boris Ružanji i Hana Duvnjak sumirali su svoje utiske i pred kamerama otvoreno progovorili o burnim odnosima sa porodicom. Anelin nećak je otkrio da se čuo sa majkom Sitom Ahmić, dok je Hana raskrinkala… »
Vesti dana »
Temperatura pada na 10 stepeni: Očekuju se pljuskovi sa grmljavinom, evo šta kažu meteorolozi za narednih sedam dana
Dnevnik pre 15 minutajoš 19 povezanih
Đedović Handanović: Naftnim kompanijama dozvoljeno korišćenje operativnih rezervi
Serbian News Media pre 10 minutajoš 15 povezanih
35 minuta iza zatvorenih vrata Lavrov i Rubio se sastali na marginama skupa u Manili: Niko ne zna šta je tačno na stolu, ali se zna ko je sve bio za njim i ko je tražio sastanak
Blic pre 5 minutajoš 9 povezanih
AMSS: Na Batrovcima teretnjaci čekaju četiri sata, bez zadržavanja za putnička vozila
Euronews pre 1 satjoš 7 povezanih
Znatno otežana proizvodnja struje zbog niskog Dunava, ali EPS uverava: "Građani da ne brinu"
Radio 021 pre 40 minutajoš 7 povezanih