Povezane vesti
"Rekao sam joj da to ne može" Prvi intervju Marijane Zonjić sa verenikom - evo kako su se upoznali: "Ja sam potencirala da…
Blic 21.07.2026
Marijana je istakla da je s partnerom srećna, da planiraju venčanje i uživaju u porodičnom životu sa bebom. Verenik je podržava u svemu, i zajedno odlučuju o važnim stvarima. Bivša učesnica rijalitija Marijana Zonjić pojavila se večeras na proslavi nakon… »
Marijana Zonjić pokazala verenika: Otkrila da je radila grudi, pomenula svadbu "Potencirala sam da imamo dete"
Telegraf 21.07.2026
Bivša učesnica rijalitija Marijana Zonjić pojavila se večeras na proslavi nakon superfinala "Zadruge 9 Elite", gde je prvi put došla u javnosti sa svojim partnerom. Marijana i njen verenik pričali su o porodičnom životu i otkrili su nam i kako su se… »
Vesti dana »
Vrućine ne popuštaju: U Srbiji i do 37 stepeni, RHMZ upozorava na visoku opasnost od požara
Glas juga pre 56 minutajoš 28 povezanih
VIDEO Dvojica radnika spasena iz tunela u Nepalu devet dana posle jakih poplava
Nova pre 32 minutajoš 14 povezanih
Beograd danas bez vode na više lokacija: Vodovod apeluje na građane da se pripreme
NIN pre 1 satjoš 12 povezanih
Više povređenih u tri udesa: Sve se desilo u isto vreme, jedna osoba teže povređena
Blic pre 3 satajoš 9 povezanih
Garić: REM je u pat-poziciji, deli nas što nismo svi došli sa istim ciljevima i motivima
Beta pre 12 minutajoš 6 povezanih