Povezane vesti

Ovo je istina o Anđelovom obrazovanju: Svi ga znaju kao manekena, a retko ko zna šta mu piše na diplomi

Ovo je istina o Anđelovom obrazovanju: Svi ga znaju kao manekena, a retko ko zna šta mu piše na diplomi

Kurir pre 17 sati
Anđelo Ranković je stekao veću popularnost tokom svojih učešča u rijalitiju, a retko ko zna da je završio izuzetno težak fakultet. Naime, on je po diplomi ekonomista. Anđelo Ranković se, inače, bavio manekenstvom, ali je igrao i fudbal 14 godina. Obišao… »
Ovaj fakultet je završio Anđelo Ranković Godinama se takmiči u rijalitiju, a ni ne slutite šta je po struci

Ovaj fakultet je završio Anđelo Ranković Godinama se takmiči u rijalitiju, a ni ne slutite šta je po struci

Blic pre 19 sati
Pre rijalitija bavio se manekenstvom i igrao fudbal 14 godina, a putovao je i živeo u nekoliko svetskih gradova. Naglašava da je porodica zadovoljna njegovim ponašanjem i da je ostao dostojanstven uprkos iskušenjima u rijalitiju. Anđelo Ranković je… »
"Između Stanije i mene postojale su varnice" Anđelo o utiscima posle finala: Pomenuo roditelje i njihov razvod

"Između Stanije i mene postojale su varnice" Anđelo o utiscima posle finala: Pomenuo roditelje i njihov razvod

Telegraf pre 1 dan
Anđelo Ranković večeras je na žurci sumirao utiske nakon završetka "Zadruge 9 Elite". On je stigao sam na žurku u Šimanovcima elegantno obučen a sada se osvrnuo i na svoj ljubavni život. Spomenuo je i Staniju ali i sve što ga je pratilo tokom učešća u… »
"Između Stanije i mene su postojale varnice, oboje smo bili svesni" Anđelo Ranković otvorio dušu nakon finala Elite 9 o ženama…

"Između Stanije i mene su postojale varnice, oboje smo bili svesni" Anđelo Ranković otvorio dušu nakon finala Elite 9 o ženama…

Blic pre 1 dan
Naglasio je da nije ulazio u ljubavne veze tokom rijalitija. Odnosi sa Stanijom Dobrojević su se brzo prekinuli zbog neslaganja temperamenta. Anđelo Ranković prvi put je otvoreno govorio o utiscima nakon završetka "Zadruge 9 Elite", a tokom večerašnje… »

Vesti dana »