Povezane vesti
"Mesi, gde ti je žena?" Skandalozan tekst o Argentincu zapalio svet: Razapeli ga zbog suza, pa potkačili i suprugu!
Kurir pre 10 sati
Lionel Mesi je u suzama završio verovatno poslednje Svetsko prvenstvo, a umesto saosećanja stigao je žestok napad iz Engleske. Britanski tabloid "Dejli Mejl" je objavio tekst koji je podelio fudbalski svet - mnogi smatraju da su prešli granicu. Poraz u… »
Da li su se Argentinci svađali pred finale? VIDEO
B92 pre 16 sati
Dva dana nakon finala Svetskog prvenstva, u kojem je Španija pobedila Argentinu rezultatom 1:0 golom Ferana Toresa i osvojila titulu svetskog prvaka, na društvenim mrežama pojavio se snimak iz svlačionice koji je izazvao veliku pažnju. Na njemu se vidi… »
Englezi razapeli Mesija kao nikad: "Plakao si kao dete, nema ti ni žene, ponižen si i razotkriven"
Mondo pre 17 sati
Lionel Mesi i Argentina nisu uspeli ponovo da se popnu na krov sveta. U finalu Svetskog prvenstva u SAD, Meksiku i Kanadi, opet su stigli do finala i tamo ih je zaustavila Španija (1:0) koja je bila mnogo bolja. Kontrolisala je posed, stvarala šanse, dok… »
"Sad ste me to pitali i nikad više": Ko se to tukao u svlačionici Argentine pre finala?
Mondo pre 18 sati
Argentina je poražena u finalu Svetskog prvenstva od Španije (1:0) i nije bila "sva svoja" u toj utakmici. Branila se čitav meč, nije uputila niti jedan šut ka golu protivnika, trener je pravio čudne izmene, a na sve to - fudbaleri su izgubili kontrolu… »
Opasna teorija zavere širi se mrežama! Argentina je morala da izgubi: U priču umešani FBI i 300.000.000
Kurir pre 19 sati
Šta se dogodilo sa fudbalerima Argentine u finalu Svetskog prvenstva? Argentina, koja je do tada bila ekipa sa puno karaktera i koja je pravila neverovatne preokrete, u porazu protiv Španije nije punih 122 minuta uspela da šutne ka golu rivala. Ubrzo je… »
Vesti dana »
U Ulici Vasilija Đurovića Žarkog manja saobraćaja nezgoda
Prokuplje press pre 41 minutajoš 1 povezana
Marta Kos se oglasila o kampanji napada na predstavnike civilnog društva u Srbiji
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Liberijske vlasti zaplenile drogu vrednu 370 miliona dolara, uhapšena osoba sa srpskim pasošem
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Zoran Popović pecnuo sudiju iz Turske zbog penala za Bragu: "Ja mislim da nije bio, ali on je iskusan"
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane