Povezane vesti

Mina i Kasper otišli u manastir, posle teškog perioda, pevačica je ovde našla mir: čvrsto je grli verenik

Mina i Kasper otišli u manastir, posle teškog perioda, pevačica je ovde našla mir: čvrsto je grli verenik

Telegraf pre 1 dan
Pevačica Mina Kostić nakon izlaska iz bolnice "Laza Lazarević" povukla se iz javnosti i posvetila svom vereniku Manetu Ćuruviji Kasperu. Njih dvoje su najpre otišli na letovanje van Srbije, pokazivali su pratiocima i kako šetaju Zemunskim kejom, a sada… »
Mina i Kasper podelili srećne vesti: Evo da li se on vraća u Ameriku "Video me je u najboljim i najtežim..."

Mina i Kasper podelili srećne vesti: Evo da li se on vraća u Ameriku "Video me je u najboljim i najtežim..."

Telegraf pre 1 dan
Mina Kostić i Mane Ćuruvija Kasper već duže vreme intrigiraju javnost svojom vezom koja je započela preko društvenih mreža. Par koristi svaki slobodan trenutak da uživa zajedno, te često dele slike sa svojih putovanja. Mina se nakon izlaska iz "Laze… »
Prvi put nakon izlaska iz "Laze" Mina i Kasper podelili srećne vesti, on otkrio da li se vraća u Ameriku: "Video me je i u…

Prvi put nakon izlaska iz "Laze" Mina i Kasper podelili srećne vesti, on otkrio da li se vraća u Ameriku: "Video me je i u…

Blic pre 1 dan
Mina Kostić i Mane Ćuruvija Kasper su proveli odmor zajedno, obilazeći svetinje nakon letovanja. Nakon odmora, otkrili su da zajednički rade na novim pesmama i projektima. Mina Kostić i Mane Ćuruvija Kasper iskoristili su zajedničko vreme za odmor, a… »
Mina i Kasper otišli u manastir nakon teškog perioda, pronašli svoj mir! Oglasili se sa svetog mesta (foto)

Mina i Kasper otišli u manastir nakon teškog perioda, pronašli svoj mir! Oglasili se sa svetog mesta (foto)

Kurir pre 1 dan
Po izlasku iz blonice "Laza Lazarević", pevačica Mina Kostić se posvetila svom vereniku Manetu Ćuruviji Kasperu sa kojim je provela letnji odmor. Oni su za Kurir ispričali kako su se proveli na letovanju, a to možete pročitati OVDE. Sada su pokazali da i… »
Mina i Kasper otišli u manastir nakon teškog perioda pokazali gde su pronašli utehu: pevačica se pripila uz verenika

Mina i Kasper otišli u manastir nakon teškog perioda pokazali gde su pronašli utehu: pevačica se pripila uz verenika

Blic pre 1 dan
Par je najpre otišao na letovanje van Srbije, a potom su posetili i sveta mesta poput manastira. Komšije navode da je Mina nakon izlaska iz bolnice bila u izolaciji u svom stanu, a zatim napustila Beograd zajedno sa Kasperom. Pevačica Mina Kostić nakon… »

Vesti dana »